Taco Brothers

Spilleregler

1. Taco Brothers er en slotmaskine med 5 hjul og 243 måder at vinde på.
  2. Spillet giver 12 betniveauer pr. valuta.
  3. Hvert bet er 100 mønter.
  4. En spillerunde starter med det valgte betniveau, når spilleren klikker på spin-knappen.
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere auto-spin. Hold spin-knappen nede, og vælg et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  6. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  7. En gevinstkombination skal have mindst et symbol, der ikke er wild.
  8. Alle gevinster vises i mønter og udbetales i den valgte valuta.
  9. Taco Brothers-symbolet er respin scatter og wild. To Taco Brothers-symboler udløser respin på et hvilket som helst hjul, der ikke har pengeskab- eller Taco Brothers-symbol. Taco Brothers-symbolet er wild og erstatter ethvert symbol bortset fra pengeskab-symbolet.
  10. Klokke-symbolet er wild og erstatter ethvert symbol bortset fra pengeskab- og Taco Brothers-symbolet.
  11. 3 pengeskab-symboler udløser gratis Flugt-spins. Alle linjegevinster i gratis spins ganges med 1, 2 eller 3 afhængigt af den multiplikator, der vises, når pengeskabet sprænges i luften.
  12. Gratis Flugt-spins giver 2 nye symboler: Senorita og Kaptajn Diaz.
  13. Gratis Flugt-spins fortsætter, indtil alle Taco Brothers er flygtet eller fængslet af Kaptajn Diaz. Brother-symbolerne kommer ned et ad gangen og bliver til running wild. De løbende Taco Brothers bliver fængslet, hvis Kaptajn Diaz dukker op.
  14. Senorita Push Back hjælper de løbende Brothers med at få mere af Taco-skatten ved at skubbe dem til højre. Et løbende Brother-symbol på samme række som Senorita-symbolet bliver skubbet helt tilbage. Brothers på andre rækker skubbes et eller to skridt tilbage afhængig af afstanden til Senoritas række. Når paylines har lagt sig, bliver eventuelt fængslede Brothers sat fri af Senorita.
  15. Bets kan ikke ændres i en igangværende spillerunde eller i gratis spins.
  16. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 96,3 %.
  17. Den maksimale gevinst er 150.000 mønter.
  18. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige..

Spilstrategier

Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med spilstrategier.

1. En spilstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
  2. Spilleren kan ændre eller slukke for spilstrategien efter et hvilket som helst bet.
  3. Auto-spin virker sammen med spilstrategier.
  4. Aktivér en spilstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
  5. Spilstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
  6. Spilstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017