Free Reelin' Joker 1000

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Symbolgevinster udbetales for enhver vindende gevinstlinjekombination uden huller. Kun den højeste gevinst udbetales pr. aktiv gevinstlinje.

Spilleregler

Free Reelin' Joker 1000 er et videospil med 3 hjul og 1 betalingslinje. For at vinde i dette spil skal talsymbolerne sammenkædes på betalingslinjen, og de vil udgøre den samlede gevinst i den pågældende runde. Det er også muligt at få en tom position (intet symbol) på et vilkårligt hjul. Tomme positioner har ingen værdi. I basisspillet har hvert enkelt hjul et tilsvarende talsymbol:

• Talsymboler tilgængelige på hjul 1 er 5, 2, 1 og 0.

• Talsymboler tilgængelige på hjul 2 er 2, 1 og 0.

• Talsymboler tilgængelige på hjul 3 er 0.

CHANCE SPIN udløses, når tre 0-symboler lander på hjulene i basisspillet. Alle tre hjul vil dreje baglæns for at få en enkelt chance for at vinde en præmie (præmien er ikke garanteret). CHANCE SPIN kan ikke udløses igen. FREE REELIN' BONUS kan ikke udløses under denne funktion.

FREE REELIN' JOKER er et særligt symbol, der kan lande på et hvilket SOM HELST hjul og udløse FREE REELIN' BONUS.

FREE REELIN' BONUS afslører et ekstra bonushjul i den yderste venstre position med et fast symbol med nummer 1. De resterende hjul kan derefter kun få 0-symboler eller et tomt symbol i løbet af funktionen. FREE REELIN' BONUS kan ikke udløses igen. CHANCE SPIN kan ikke udløses under FREE REELIN' BONUS.

Alle talsymbolerne på hjulene er i mønter.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 24-05-2023