Castle Builder

Om Castle Builder

Castle Builder er en slotmaskine med fem hjul og 15 paylines med:

• Et wild-symbol.
  • Bonusspillet Bryllup.

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

• Almindelige udbetalinger

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination. Det samlede antal credits, der giver gevinst, afhænger af det antal credits, du satser pr. payline.

Almindelige gevinster beregnes ved at gange antallet af vundne credits med det antal credits, der er satset pr. payline.

For at en kombination af symboler kan udgøre en almindelig vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Udbetalinger for bonusspillet Bryllup

Dine gevinster i bonusspillet Bryllup afhænger af størrelsen af det slot, du bygger, og den bejler, du vælger.

Spilleregler

Klik på de forskellige link for at få flere oplysninger om spilleregler.
  • Generelle regler
1. Dun kan kun satse én mønt pr. payline.
2. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.
3. Dette spil er produceret af Rabcat.
  • Regler for wild-symbol
castle1

1. Symbolet wild-bygger er et wild-symbol.
2. Erstatter ikke byggesten-symbolet.
3. Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.

4. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.

• Regler for byggesten-symbolet
castle2
1. Byggesten-symbolet er ikke et scatter-symbol.
2. Der skal være to eller flere byggesten-symboler på linje på en payline, der giver gevinst, for at bidrage til bygning af slottet.
3. Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
4. Danner ikke egen vinderkombination.
  • Regler for bonusspillet Bryllup
castle2
    1. To ellere flere byggesten-symboler på linje på en payline, der giver gevinst, bidrager til bygning af slottet.
    2. Når slottet er fuldført, vil bonusspillet Bryllup blive aktiveret.
    3. Værdien af slottet afgør størrelsen af hver af de tre bonusgevinster, der er tilgængelige.
    4. Prinsessen flytter ind i slottet, og de tre bejlere bliver vist. Vælg en bejler for at afsløre størrelsen af din bonusgevinst.
    5. Bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
    6. Gevinster indkasseres automatisk til sidst i bonusspillet.
  • Regler for betting og udbetaling
    1. Gevinster udbetales kun for den højeste kombination på hver aktiv payline med undtagelse af scatter-gevinster.
    2. Bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
    3. Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst. Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
    4. Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination. Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser pr. payline.
    5. Almindelige gevinster beregnes ved at gange antallet af vundne mønter med det antal mønter, der er satset pr. payline.
    6. Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
    7. Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
    8. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Wild Symbol

castle1

Symbolet wild-bygger er et wild-symbol. Dette symbol:
  • Erstatter ikke byggesten-symbolet.
  • Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til. Disse udbetalinger ganges ikke opeller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
Du vælger 0,50 credits. Derefter satser du på 3 paylines, så dit samlede bet-beløb er 0,5 satsede credits pr. payline x 3 paylines = 1,50 credits.

Bonusspillet Bryllup

castle2 To ellere flere byggesten-symboler på linje på en payline, der giver gevinst, bidrager til bygning af slottet. Når slottet er fuldført, vil bonusspillet Bryllup blive aktiveret.

I dette spil:
  • Værdien af slottet afgør størrelsen af hver af de tre bonusgevinster, der er tilgængelige.
  • Prinsessen flytter ind i slottet, og de tre bejlere bliver vist. Vælg en bejler for at afsløre størrelsen af din bonusgevinst.
For at spille bonusspillet:

1. Klik på en bejler.
    • Størrelsen af din bonusgevinst afsløres.
    • Størrelsen af bonusgevinsterne for de afviste bejlere vises også.
  2. Du modtager en Ny rang-medalje og går videre til næste niveau af spillet for at bygge et nyt slot.
  3. Hvis du har låst op for et nyt resultat, vises det, når din Ny rang-medalje er blevet vist, og en bonusgevinst er tildelt. Du kan herefter gå videre til næste niveau af spillet for at bygge et nyt slot.

Udbetalingstabelresultater

• Du får resultater for hver gang, du har bygget fem slotte. Alle resultater giver en bonusudbetaling.
  • Resultatbonusserne er baseret på dine gevinster i bonusspillet Bryllup.
  • Resultatbonusserne udbetales igen, når du gennemfører hele spillet og starter forfra.
  • Resultater markeres permanent på fremgangsskærmen, selv efter du afslutter spillet.
Sådan ser du dine aktuelle resultater:

1. Klik på avataren i øverste venstre hjørne af spillets hovedside. Du kan se:
  • Antallet af slotte, du har bygget.
  • Medaljer, du har optjent.
  • Resultater, du har opnået.

Sådan spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination på paylinen. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Sådan spiller du:

1. Vælg det antal paylines, som du vil spille. Hvordan?
    • Klik på pilene for linjer for at vælge antallet af paylines, du vil spille.
  2. Læg et bet. Hvordan?
    • Klik på knappen Hæv (+) eller Sænk (-) for at vælge det antal mønter, du vil satse.
    • Klik på Maks. bet for at satse det maksimalt tilladte antal mønter. Dit bet sættes til det maksimalt tilladte, og spillet starter automatisk.
  3. Klik på Spin. Hjulene begynder at dreje.
  4. Hvis du har en vinderkombination på en payline, fremhæves gevinsten på hjulene. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst feltet.
    • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
    • I nogle slotmaskiner forvandles Spin-knappen til en Stop-knap. Klik på Stop for at få vist dit spinresultat hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

AutoPlay, Indstillinger og Statistik

Du kan ændre indstillinger og få vist statistik for spil ved at bruge knapperne Indstillinger eller Statistik.

Du kan også spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge AutoPlay eller AutoSpin. I nogle spil er AutoPlay kun tilgængelig i eksperttilstand.

Hvert spil har forskellige indstillinger og AutoPlay-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.
Hvordan slår jeg eksperttilstand til?

• Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay.

Hvordan bruger jeg AutoPlay?
  1. Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
  2. Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
  3. Klik på AutoPlay.
  • I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlay-sessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop.
  • I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.
Hvilke muligheder har jeg i Autoplay?

Indstillinger for AutoPlay varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.  Hvordan ændrer jeg spilindstillinger?
  1. Klik på Indstillinger.
  2. Vælg de ønskede indstillinger.
  3. Klik på OK.
Hvad er indstillingsmulighederne?

Spilindstillinger varierer fra spil til spil. Dit s
Hvordan ser jeg spilstatistik?

Statistik gælder kun for den nuværende spilsession. Når du afslutter spillet, vil statistikken blive nulstillet.
  1. Klik på Statistik (%).
  2. Få vist din aktuelle spilstatistik.
  3. Klik på OK.
Hvilken statistik kan jeg få vist?
Spin-resultater
Viser det antal spin, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spin pr. time.
Højeste gevinster
Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Seneste opdatering: 18-05-2018