Thai Flower

Untitled Document

Introduktion til spillet

• Thai Flower er et spillemaskinespil med orientalsk tema, fem hjul og frispil
  • Der er 10 gevinstlinjer, som hver udbetaler gevinst for 2 eller flere tilstødende symboler hvor som helst på en gevinstlinje.

Sådan spilles det

Vælg din indsats

Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Lad hjulene snurre -

• Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
  • Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
  • Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
  • Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

• Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
  • Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.
  • Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til vinderen er 95 %.
  • Denne RTP repræsenterer spillets langsigtede, forventede udbetaling, som er blevet beregnet og bekræftet af en uafhængigt testvirksomhed.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 12-10-2018