Amber Sterlings Mystic Shrine

Action Reel™-regler

• Action Reel™ åbnes tilfældigt og spinner på ethvert hjulspin, undtagen under Blazing Wild Streak™-funktionen.
  • Action Reel™ kan markere 1, 2 eller 3 positioner eller tildele et re-spin.

• Tilføjer 1 markeret position

• Tilføjer 2 markerede positioner

• Tilføjer 3 markerede positioner

• Re-spin-symboler
  • Action Reel™ spinner ikke under Blazing Wild Streak™-funktionen.

Markerede positioner

• Positionen nederst i midten er altid markeret.
  • Hver gang en position markeres, vil dets multiplikator forøges med 1X.
  • En positions multiplikator må ikke overstige 5X.
  • Positionsmultiplikatorer er ikke aktive under normale spins.
  • Alle markerede positioner bliver wild, og multiplikatorer aktiveres, når re-spin udløses.
  • Hvis en markeret position ikke har nogen synlig multiplikator, er dens multiplikator 1X.
  • Alle markerede positioner lagres og gemmes pr. bet-beløb.

Blazing Wild Streak™-funktionen

• Re-spin-symboler
  • Et re-spin-symbol, der lander på Action Reel™ udløser Blazing Wild Streak™funktionen.
  • Re-spin-symbolet vil vise en X1, X2 eller X3 multiplikator.
  • Re-spin-symbolet forbliver på Action Reel™, og 1 gratis re-spin tildeles.
  • Alle positioner markeret med en ramme bliver wild.
  • Alle multiplikatorer bliver aktive, og positionsmultiplikatorer, der er involveret i en linjegevinst, ganges med hinanden.
  • Alle linjegevinster ganges yderligere med den multiplikator, der er forbundet med respin-symbolet.
  • Den samlede gevinst vist på et re-spin er den basis-udløsende gevinst plus re-spingevinsten.
  • Ved afslutning af re-spin, rydder basisspillet alle markerede positioner og genmarkerer positionen nederst i midten.

Bonus-symbol

• Bonussymbolet er et scatter-symbol.
  • Bonussymbolet kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Bonussymbolet forekommer kun på hjul 2, 3 og 4, undtagen under Blazing Wild Streak™-funktionen.
  • 3 bonussymboler fordelt ud over hjulene bonusspillet.
  • Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Bonusspil

• 3 bonussymboler fordelt ud over hjulene bonusspillet.
  • Bonusspillet er en match 3 for at vinde-funktion.
  • 12 genstande vises.
  • Valg af hver genstand vil afsløre en ædelsten forbundet med 1 af 4 jackpots.
  • Match af 3 ædelstene giver den tilsvarende jackpot og afslutter funktionen.
  • Alle bets under bonusspillet er de samme som det udløsende spin.

Wild-symboler

• Wild erstatter alle symboler undtage bonus- og Action Reel™-symbolerne.
  • Wild-symboler kan forekomme på alle hjul undtagen Action Reel™.
  • Wild-symbolet er tilgængeligt under basisspil og Blazing Wild Streak™-funktionen.

Linjeudbetalinger

• Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.
  • Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
  • Linjebet er det samlede bet divideret med 20.
  • Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en gevinstlinjekombination.
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinevinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
  • Der udbetales kun linjegevinster for den højestgivende kombination på hver linje.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.
  • Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.
  • Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Spiludbetalinger

• Gevinster udbetalt på spillemaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vinderkombination.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

• Autospil

• Hovedmenu

• Tilbage

• Dekrement

• Inkrement

• Bet

• Hurtigt spin

• Slå lyd fra / Slå lyd til

• Ansvarligt spil

• Spillerbeskyttelse

• Loyalitet

• Spilhistorik

• Transaktionshistorik

• Bank

• Indstillinger

• Udbetalingstabel / Information

• Hjælpefiler

• Lobby

• Kassér
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination.

Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

• Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • Vælg dit bet på en mobilenhed ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.
  • Vælg dit bet via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken.
  • Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • Hvis du har aktiveret det i indstillingerne, kan du trykke på space for at spinne eller stoppe.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
  • Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.

Bet-valg

• Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området. Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af betikonet.
  • Vælg dit bet på en mobilenhed eller ved at trykke bet på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.

Indstillinger

• PaneletIndstillingergiver adgang til flere spilindstillinger.
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
  • Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.
  • Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet.
  • Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.
  • Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Baggrundsmusik-indstillingenstyrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,31 %.

Seneste opdatering: 16-03-2021