Kaffe Automaten

Mål:

Kaffeautomaten er en spilleautomat med 5 hjul, 20 betalingslinjer og Ruth og Benny bonusspil. Når der er samlet 9 scatter Ruth- eller scatter Benny-symboler, udløses det respektive bonusspil. Gratis spil kan genudløses baseret på det antal scatter Ruth- eller scatter Benny-symboler der dukkede op.

Gevinstoversigt.

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 20 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet yderst til ventre og højre til venstre, startende fra hjulet yderst til højre, undtagen Benny- og Ruth-symbolerne.
  • 5 ens symboler på en betalingslinjer betaler kun fra venstre til højre.
  • Klik på SPIL starter spillet med den valgte INDSATS og 20 LINJER.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Benny og Rush scatter-symboler giver ikke udbetaling.
  • Wild (Kaffeautomaten)-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen Benny- og Ruth-symbolerne.
  • Wild-symboler vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 20 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen/antal linjer ved at klikke på   -knappen til højre for "INDSATS/LINJE eller sænke indsatsen ved at klikke på  -knappen til venstre. Klik på  -knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • LINJER: Spillet spilles på 20 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Klik på   for at spille med maks. indsats.. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med INDSATS/LINJE. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på    nederst på spilskærmen ved siden af "Indstillinger" eller klik på   -knappen nedest på skærmen. Du kan bladre igennem alle siderne i Gevinstoversigten med   og   -knapperne. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på   i gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL    ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinst angives med animerede symboler.
  • Lydstyrke:   afspiller spillets musik. Klik på   ikonet for at slå lyden fra  .
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen   nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil.
  • Spillet spilles på 20 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet yderst til ventre og højre til venstre, startende fra hjulet yderst til højre, undtagen Benny- og Ruth-symbolerne.
  • 5 ens symboler på en betalingslinjer betaler kun fra venstre til højre.
  • Klik på SPIL starter spillet med den valgte INDSATS og 20 LINJER.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Benny og Rush scatter-symboler giver ikke udbetaling.
  • Wild (Kaffeautomaten)-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen Benny- og Ruth-symbolerne.
  • Wild-symboler vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 96.20% og 96.55%.
  • Dette interval for tilbagevenden til spilleren vil variere på grund af valg af funktion i benny-funktionsspil og tabet af eventuelle gevinster over 1.250.000 KR eller dets tilsvarende beløb i din valuta.

Tovtrækning spilleregler:

• Benny/Ruth scattersymbolerne kan forekomme hvor som helst på spilleautomaten i hovedspillet.
  • Hvert scattersymbol flytter kaffekoppen på tovtrækningsrebet enten til venstre / højre baseret på deres udseende på automatvisningen.
  • 1 Benny-symbol vil bevæge koppen 1 position til den venstre side og 1 Ruth-symbol vil bevæge koppen 1 position til højre.
  • Hvis begge scatter-symbolerne (Benny & Ruth) vises i det samme spil, flyttes koppen med forskelstælling (dvs. hvis 2 Benny-symboler og 1 Ruth-symbol vises på hjulene, flyttes koppen 1 position til venstre).
  • Benny/Ruth-funktionen kan udløses ved at vinde tovtrækningen mellem 2 scatter-symboler, dvs. når Kaffekoppen når til Benny/Ruth udløses tilsvarende bonusspil.
  • Kaffekopspositionen vedholdes baseret på det spil, spilleren har valgt.
  • Benny & Ruth-symbolernes udholdenhed er platformafhængige.

Benny bonusspilregler

• Når kaffekoppen når Benny, udløses Benny bonusspillet.
  • Benny-symbolet vises ikke under dette bonusspil.
  • Spilleren skal vælge en af de fire tilgængelige muligheder.
  • 15 gratis spil med 1x multiplikator
  • 10 gratis spil med 4x multiplikator
  • 5 gratis spil med 8x multiplikator
  • Vælg tilfældigt en af nedenstående indstillinger
    • 15 gratis spil med 1x eller 4x eller 8x mulitiplikator
    • 10 gratis spil med 1x eller 4x eller 8x mulitiplikator
    • 5 gratis spil med 4x eller 8x mulitiplikator
  • Efter at du har valgt indstillingen, vil spillet blive ændret til gevinstmåder for denne funktion, hvor 20 betalingslinjer ændres til 243 måder at vinde på.
  • Alle udbetalinger for Benny bonusspillet foretages i henhold til Benny gevinstoversigten.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre til højre og fra højre til ventre, undtagen scatter Benny-symbolet.
  • Alle vindende positioner i denne funktion bliver kaskaderet og erstattet med de nye symboler, hvilket giver spilleren mulighed for at vinde mere i samme runde. Hver gevinst under gratis spil øger spillerens multiplikator med 1 til yderligere spil. Kaskadevirkningen af hjul vil fortsætte, indtil der ikke er nogen gevinst på hjulene.
  • 3 eller flere Benny-symboler, der vises under gratis spil, giver spilleren ekstra gratis spil. 3 Benny-symboler under gratis spil giver 5 ekstra spil, 4 Benny-symboler under gratis spil giver 10 ekstra spil, 5 Benny-symboler under gratis spil giver 15 ekstra spil
  • I tilfælde af symbolgevinster, vil ekstra gratis spil blive tildelt, efter at kaskaden er afsluttet. (For eksempel, hvis spilleren får 4 Benny-symboler og en måde at vinde på med et gratis spil og får endnu en Benny efter kaskadering af hjulene, vil 5 Benny-symboler blive overvejet og 15 ekstra spil tildeles spilleren).
  • Benny symboler forsvinder ikke for at producere kaskader.
  • Benne bonusspillet spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  • Den maksimale RTP opnås ved at vælge funktionen Mystery-funktion i Benny Bonus-funktionen.

Ruth bonusspilregler

• Når kaffekoppen når Benny, udløses Benny bonusspillet.
  • Ruth-symbolet vises ikke under dette bonusspil.
  • 10 gratis spil tildeles til spilleren med et specielt udvidende symbol.
  • Under gratis spil, efter udbetaling af alle betalingslinjegevinster, hvis det specielle udvidende symbole vises hvor som helst på hjulene,
    • Symbolerne på disse hjul vil blive erstattet af det specielle udvidende symbol, hvis der er nok specielle udvidende symboler til en gevinst i henhold til gevinstlinjen.
  • Gratis spillene spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spillene.
  • 3 eller flere Ruth-symboler, der vises under gratis spil, giver spilleren ekstra gratis spil. 3 Ruth-symboler under gratis spil giver 5 ekstra spil, 4 Ruth-symboler under gratis spil giver 10 ekstra spil, 5 Ruth-symboler under gratis spil giver 15 ekstra spil,
  • Alle symbolerne betaler fra venstre til højre og højre til venstre bortset fra det specielle ekspanderende symbol, der betaler overalt, forudsat at der er nok symboler til udbetaling.
  • Ruth-symbolet giver ikke nogen udbetaling i bonusspillet.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal   -knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96.20% og 96.55%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du først er logget ind
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"   knappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.