Rich Little Piggies Hog Wild

WILD-SYMBOL

• WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BLÅ MØNT, GUL MØNT og RØD MØNT.

UDBETALINGSTABEL

• Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Kun højeste vinder betales for hver vindende kombination.
  • Flere linjegevinster lægges sammen. Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

MYSTERY-VISNING

• I løbet af grundspillet, før udbetalinger evalueres, erstattes alle MYSTERY-SYMBOLER med WILD, TIKI, GRISESYMBOL, RIG DAME, MUSLING, BOLD, ES, KONGE, DRONNING, KNÆGT eller TI.
  • Derudover kan MYSTERY-IESYMBOLER vise BLÅ MØNT, GUL MØNT, eller RØD MØNT oven på et udskiftet symbol, før gevinster evalueres.

GRATIS SPINS-FUNKTION

• Alle kombinationer af BLÅ MØNT, GUL MØNT og RØD MØNT kan udløse gratis spins-funktionen og tildele 1x samlet indsats.
  • Hvis en BLÅ MØNT ikke udløser gratis spins-funktionen, kan den pågældende BLÅ MØNT føje 1 gratis spin til BLÅ GRIS-måleren for den aktive indsatsmulighed.
  • Hvis en GUL MØNT ikke udløser gratis spins-funktionen, kan pågældende GULE MØNT føje 0,25x - 6,75x den aktuelle indsats til MAJOR-, MAXI-, MINOR-, eller MINI-måleren for den aktive indsatsmulighed.
  • Hvis en RØD MØNT ikke udløser gratis spins-funktionen, kan den pågældende RØDE MØNT føje 15 Wilds til RØD GRIS-måleren for den aktive indsatsmulighed.
  • Hvis en RØD MØNT ikke udløser gratis spins-funktionen, og RØD GRIS-måleren viser antallet af Wilds som 75, kan den pågældende RØDE MØNT i stedet tilføje 25 Wilds til RØD GRIS-måleren for den aktive indsatsmulighed. RØD GRIS-måleren kan maksimalt vise 100 Wilds.
  • Hvis gratis spins-funktionen blev udløst med BLÅ MØNT, tildeles det antal gratis spins, der vises på BLÅ GRIS-måleren.
  • Hvis gratis spins-funktionen ikke blev udløst med BLÅ MØNT, tildeles der 7 gratis spins, når gratis spins-funktionen tildeles. BLÅ GRIS-måleren kan maksimalt vise 100 gratis spins.
  • Ved slutningen af gratis spins-funktionen, der blev udløst med BLÅ MØNT, nulstilles BLÅ GRIS-måleren til 9 gratis spins.
  • Hvis gratis spins-funktionen blev udløst med GUL MØNT, kan hvert MYSTERY-SYMBOL afsløre et jackpot-symbol for MEGA, GRAND, MAJOR, MAXI, MINOR eller MINI. Jackpot-symboler gemmes på 1 af pladserne i den tilsvarende måler.
  • MEGA, GRAND, MAJOR, MAXI, MINOR, eller MINI har henholdsvis 6, 5, 4, 3, 2, og 2 pladser.
  • Hvis alle pladser er udfyldt for en måler, ryddes jackpot-symboler for den pågældende måler, og den tilsvarende jackpot tildeles og nulstilles, før der gives yderligere jackpot.
  • Ved slutningen af gratis spins-funktionen, der blev udløst med GUL MØNT, bliver MEGA, GRAND, MAJOR, MAXI, MINOR, og MINI-målerne nulstillet.
  • Hvis gratis spins-funktionen blev udløst med RØD MØNT, vil gratis spins-funktionen bruge et alternativt hjulsæt, som indeholder et antal Wild-positioner, der svarer til antallet af Wilds, der vises i RØD GRIS-måleren.
  • Ved slutningen af den gratis spins-funktion, der blev udløst med RØD MØNT, nulstilles RØD GRIS-måleren til 15 Wilds.
  • Under gratis spins-funktionen erstattes alle MYSTERY-SYMBOLER med WILD, TIKI, GRISESYMBOL GRIS, RIG DAME, MUSLING, BOLD, ES, KONGE, DRONNING, KNÆGT eller TI, før betalingerne evalueres.
  • Der bruges et andet hjulsæt under gratis spins-funktionen.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, bortset fra, at BLÅ MØNT, GUL MØNT og RØD MØNT ikke vises.
  • Størrelsen på de blå, gule og røde grise har ingen effekt på udløsning af gratis spins-funktionen. Akkumuleringen af forbedringer ændres med valg af indsats.

JURIDISKE MEDDELELSER

• Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at gennemføre eventuelt afventende transaktioner.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95.70%. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling over adskillige spillesessioner.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2021, 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.