Hypernova 10k Ways

Velkommen til Hypernova 10K WAYS™ videospillemaskinen med 10K WAYS™ og BONUS GENSPINS.

OM SPILET

Hypernova 10K WAYS™ er en spillemaskine med 10K WAYS™ og op til 10.000 måder at vinde på.

Hver gevinst kan berige dig med en kædereaktion af ekstra gevinster

Bonus Genspin-funktionen tildeler spillere bonuspræmier i stjerneformat.

Der er op til 28 bonus og præmier på højkant.

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.

• Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.

• Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.

• Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.

• Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles

• Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.

• Knappen Info - Viser infosiderne.

• Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.

• Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.

• Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.

• Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.

• Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.

• Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand; Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening;

• Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.

• Bonusmåler - Viser bonusbeløbet.

REGLER

WILD

• WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.

• WILD forekommer kun på det øverste hjul.

SCATTER

• 6 eller flere SCATTER-symboler udløser bonus-genspin.

TROFÆBONUSSER

• Hvert SCATTER-symbol tildeler en præmie eller en bonus i bonus-genspin.

BONUS-GENSPIN

• Bolnus-genspin udløses, når der lander 6 eller flere SCATTER-symboler på hjulene.

• 3 genspin tildelt.

• Alle SCATTER-symboler fastholdes, og alle resterende positioner spinner.

• Hvis der lander nye SCATTER-symboler, fastholdes de, og genspin-tælleren nulstilles til 3.

• Genspins afsluttes, når der ikke er flere genspins, eller alle synlige placeringer på hjulene er fyldt med SCATTER-symboler.

• Når alle genspin er fuldført, tildeler hvert SCATTER-symbol en præmie eller en bonuspræmie.

• Bronze- og sølvbonuspræmier kan tildeles mere end en gang pr. funktion.

• Platin- og guldbonuspræmier kan kun tildeles en gang pr. funktion.

• Platinbonuspræmien er 2000 x samlet indsats.

• Guldbonuspræmien er 250 x samlet indsats.

• Sølvbonuspræmien er 50 x samlet indsats.

• Bronzebonuspræmien er 10 x samlet indsats.

• Præmier uden bonus, spænder mellem 1 til 100 x samlet indsats.

• Bonuspræmier er ikke progressive.

• Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.

• WILD-symboler forekommer ikke under bonus-genspin.

• De symboludbetalinger der er vist i udbetalingstabellen, tildeles ikke under bonus-genspin.

SPILLEREGLER

• Spilleren skal vælge størrelsen på den samlede indsats for at spille 10.000 måder.

• Gevinster udbetales i henhold til gevinsttabellen.

• Alle gevinster ganges med den samlede indsats.

• Præmier uden bonus, der vises over SCATTER-symboler, er allerede blevet ganget med det samlede indsatsbeløb.

• Den højeste gevinst pr. gevinstgivende kombination udbetales.

• Sammenfaldende gevinster lægges til.

• Kun pladser med gevinstgivende symboler bruges til at beregne gevinsten for det pågældende symbol.

• Alle gevinster starter fra hjulet yderst til venstre og udbetales kun for kombinationer fra venstre mod højre.

• WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.

• WILD forekommer kun på det øverste hjul.

• Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3, 4 og 5.

• Hvert vindende symbol (undtagen SCATTER) eksploderer og erstattes af symboler, der falder ned fra toppen af hjulene og fra højre på det øverste hjul.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.2%.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Seneste opdatering: 25-10-2021