Desert Riches Hold'N'Link

SPILLEREGLER

Desert Riches Hold 'N' Link™ er en 3x5 video spillemaskine med 10 gevinstlinjer og 5 hjul, og som indeholder HOLD 'N' LINK-bonus og CASHPOTS.

Alle præmier er for kombinationer af en slags.

Alle præmier er for kombinationer fra venstre til højre, med undtagelse af bonus-sfærer. Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjen.

Ved fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 95.89%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Kun en gevinstlinjes højeste gevinst udbetales. Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.

Desert Riches Hold 'N' Link - Spilleregler

HOLD ‘N’ LINK

6 eller flere BONUS-SFÆRER udløser HOLD 'N' LINK. ALLE BONUS-SFÆRER klæber sig til hjulene under HOLD 'N' LINK-bonussen.

Kun BONUS-SFÆRER dukker op på hjulene i bonusspillet. 3 re-spins tildeles i begyndelsen af bonus-spillet.

Hver ny BONUS-SFÆRE som dukker op hjulene, nulstiller antallet af re-spins til 3. Bonusspillet fortsætter indtil re-spins slutter, eller alle 15 BONUS-SFÆRER er indsamlet. Når bonusspillet slutter, lægges værdierne af alle BONUS-SFÆRER sammen, og bonussen udbetales.

Desert Riches Hold 'N' Link - Spilleregler

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Desert Riches Hold 'N' Link - Spilleregler

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE:                                   Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE:              Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte

Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

Desert Riches Hold 'N' Link - Spilleregler

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN.

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

Desert Riches Hold 'N' Link - Spilleregler

Seneste opdatering: 25-02-2022