Ariana

Generelt

• I dette spil er alle 25 paylines permanent aktiveret.
  • Du kan satse op til 10 mønter pr. payline.
  • Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.
  • Det giver almindelige gevinster, når de samme symboler vises ved siden af hinanden på en payline, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Der udbetales én almindelig gevinst pr. payline. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Almindelige gevinster vises i mønter i udbetalingstabellen.
  • Almindelige gevinster beregnes ved at gange beløbet i udbetalingstabellen med det antal mønter, du satser pr. payline.
  • Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.

Wild-symbol

1

• Erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Det giver en særskilt gevinst, når flere wild-symboler vises ved siden af hinanden på en payline, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Udløser et fuldt hjuls-symbolstabel på hjul 1 under bonusspillet Gratis Spin.
  • Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Scatter-symbol

2

• Behøver ikke at blive vist ved siden af hinanden på en payline for at vinde.
  • Giver en scatter-gevinst, når to eller flere vises hvor som helst på hjulene.
  • Aktiverer gratis spin, når tre eller flere vises på hjulene.
  • Erstattes ikke af wild-symbolet.
  • Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  • Scatter-gevinster beregnes ved at gange beløbet i udbetalingstabellen med det samlede antal satsede mønter.

Bonusfunktionen udvidende symboler

• En fuld, matchende symbolstabel med Ariana Wild-symbolet, Ariana-symbolet, Koral-symbolet, Sødrage-symbolet eller Skat-symbolet vises på hjul 1.
  • En fuld symbolstabel på hjul 1 får alle andre matchende symboler på hjul 2 til 5 til at udvide sig og blive til et wild-hjul.
  • De matchende symboler udvides kun, hvis de udgør en vinderkombination.
  • Wild-hjulet erstatter alle andre symboler i vinderkombinationer.
  • Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Gratis spin

Spin gratis!

2

• Aktiveres, når tre eller flere scatter-symboler vises på hjulene.
  • Du tildeles 15 gratis spin.
  • Ariana Wild-symbolet og Ariana-symbolet kan udgøre en fuld symbolstabel på hjul 1.
  • En fuld symbolstabel på hjul 1 får alle andre matchende symboler på hjul 2 til 5 til at udvide sig og blive til et wild-hjul.
  • Wild-hjulet erstatter alle andre symboler i vinderkombinationer.
  • Aktiveres igen, når tre eller flere scatter-symboler vises i et gratis spin. Du får tildelt yderligere 15 gratis spin. De lægges til det resterende antal gratis spin.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på betalingstabellen, selv hvis du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.
  • Gevinster for bonusfunktioner med udvidende symboler registreres ikke som resultater.

AutoPlay

AutoPlay giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk.

Du skal angive et bet-beløb, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.

For at slå AutoPlay til i et spil:

• Tryk på og hold Spin nede for at åbne spinindstillinger.
  • Tryk på og træk for at vælge antallet af spin, du vil spille.
  • Tryk på Spil for at vende tilbage til spillet og starte AutoPlay.

Antallet af tilbageværende spin i din AutoPlay-session vises i spillet. For at stoppe AutoPlay når som helst, skal du trykke og holde nede på antallet af tilbageværende spin. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

For at slå hurtigt spin til i et spil:

• Skyd mod højre til Indstillinger.
  • Tryk på hurtigt spin Fra.
For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

• Skyd mod højre til Indstillinger.
  • Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
  • Tryk på Mønter pr. linje, og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

Tryk på Indsats og vælg et samlede antal mønter eller credits, du vil satse pr. spin.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

Tryk på Mønter for at konvertere til credits, eller tryk på Credits for at konvertere til mønter.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 18-05-2018