Legend of Perseus

SPILLEREGLER

Legend of Perseus er en 5 hjuls videoslot i 5 rækker. Spillet giver gevinst i alle retninger fra venstre mod højre, bortset fra scatter-symbolet. Når mere end et af et givent symbol vises på en hjul og er en del af en gevinst, smelter symbolerne ind i det nederste symbol. Linjemultiplikatoren stiger med 1 for hver sammensmeltning. Efter sammensmeltning kommer der flere symboler på hjulene.

'MEDUSA'-symbolet er et scatter-symbol. 3 eller flere scatter-symboler på enhver kombination af hjul vil udløse gratis spins.

Gratis spins spilles med den samme indsats og linjer som det udløsende spil.

1 symbol vælges i starten af gratis spins-bonusen. Dette symbol bliver på plads i hele bonusperioden. Eventuelle yderligere tilfælde af det særlige symbol, der lander over det fastholdte symbol, smelter nedad og øger multiplikatoren. Gratis spins kan ikke genstartes.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 1250x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling.

Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

SAMLING

Hvis der er mere end én forekomst af et vindende symbol på samme hjul på enhver gevinst, , vil disse symboler smelte sammen til det nederste symbol. Hver sammensmeltning øger multiplikatoren, som er vist til venstre på hjulet, med 1. Når alle sammensmeltninger er er sket, vil flere symboler komme frem på hjulene.

Eventuelle yderligere tilfælde af de vindende symboler, der lander over en eksisterende forekomst af symbolet vil fusionere og øge multiplikatoren yderligere. Rullerne danner kaskader indtil der ikke er flere mulige sammensmeltninger.

GRATIS SPINS-FUNKTION

Freespins udløses fra 3 eller flere scatter-symboler, der lander hvor som helst på hjulene. Gratis spins tildeles i henhold til følgende tabel:

Scatter-symboler landet

Gratis spil tildelt

3

10

4

15

5

20

Under gratis spins vælges et særligt symbol. Den første forekomst af dette symbol vil "fryse" på plads. Hvis der kommer flere forekomster af dette symbol, vil disse smelte sammen med det frosne symbol. Multiplikatoren for dette symbol vil fortsætte med at stige og vare ved under hele forløbet med gratis spins. Hvis det frosne symbol har dannet en gevinst, udbetaler denne for hvert gratis spin. Gratis spins kan ikke genstartes.

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål

 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde

 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud.

 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay

 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand

 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten

 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 96,19%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.

 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.

 • Spilregler - Åbner spillets regler.

 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 01-03-2022