Hercules High & Mighty

Spilhjælp

Introduktion til spillet

Hercules High and Mighty er en spillemaskine med 10 symboler oven på hinanden, der omfatter Mighty Reels.

Under Mighty Reels spiller du med mere end 100 rækker, hvor du kan vinde gratis spin!

Mighty Reels

Spillet spiller med den nederste halvdel af hjulet for op til 50 rækker.

Når et Hercules-symbol vises, hæves faldgitteret, og spillet spilles over hele hjulets fulde højde.

Derefter giver spillet gevinster på op til 100 rækker.

Gratis spin

Spilleren kan vinde gratis spin i alle spil.

En vilkårlig del af 3 eller flere Bonus-symboler aktiverer gratis spin.

Hvis du har Mighty Reels, kan gratis spin udløses fra den øverste halvdel af hjulene

Big Bet

Et Big Bet spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.

I Big Bet spin vil en vilkårlig synlig del af Hercules give Mighty Reels.

Big Bet spil kan fjerne symboler med lav værdi, hvilket giver større gevinster.

Big Bet spil kan holde Mighty Reels til spillets slutning, eller til der opnås en gevinst, hvilket øger chancen for gevinster på mere end 100 rækker.

Sådan spiller du

Vælg din indsats -

• For at justere INDSATS skal du bruge knapperne "+" og "-" til at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. række.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder op til 100 gevinstrækker.
  • Antallet af gevinstrækker i spillet stiger med indsatsen op til 50 rækker.
  • Antallet af gevinstrækker i spillet øges op til 100 rækker, når du har Mighty Reels.
  • Alle rækkegevinsters beløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".