Golden Osiris

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Golden Osiris er en videospillemaskine med kaskader på 7x7.

Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

Alle WILDS er skjult under de fremhævede symboler og kan afsløres af vinderklynger. Når en WILD er afsløret, bevæger den sig fremad på gitteret og laver kaskader med de andre symboler som normalt. WILDS kan have x2, x3, x4, x5, x7 og x10 vindermultiplikatorer. Hvis en gevinst omfatter mere end én multiplikator, anvendes kun den højeste. Op til 6 WILDS tilføjes under gitteret på hver nye kaskade.

PYRAMID-opladeren er konstant aktiv i hele spillet og skal bruge 25 vindersymboler for at blive fuldt opladet. Alle vindersymboler tæller som opladninger inklusive WILDS, som tælles for hver af de vinderklynger, de er en del af. Når PYRAMID er opladet, og alle gevinster er talt, åbnes den og afslører det valgte symbol. Enhver forekomst af det valgte symbol konverterer tilfældigt et tilstødende symbol (inklusive klynger på op til 4) til det valgte symbol. PYRAMID er genopladelig, og dens første genudløser anvender en symboludvidelsesgevinstmultiplikator på x3, mens yderligere genudløsere hæver den med 3, op til x30.

3 SCATTERS aktiverer FREE SPINS-tilstand og tildeler 5 FREE SPINS. PYRAMID starter fuldt opladet på hvert FREE SPIN, og den åbnes, når alle gevinster er talt. PYRAMID vælger kun blandt fugle-, katte-, ankh-, sjakal- og skarabæ-symbolerne under FREE SPINS. FREE SPINS kan genudløses ubegrænset med de samme 3 SCATTERS, der tildeler de samme 5 FREE SPINS.

SECOND CHANCE aktiveres i slutningen af et spin, hvis der er 2 SCATTERS på gitteret. Symboler rundt om SCATTERS ødelægges, hvilket giver en chance for at få en tredje SCATTER. Den aktiveres en gang pr. runde, men aktiveres ikke under FREE SPINS.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP: 94.25%

Handlinger

  • Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 09-08-2022