Wild Falls 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Wild Falls 2 er en spillemaskine med 5-hjul og 20 gevinstlinjer som standard. Antallet af betalingslinjer kan stige op til 40 afhængigt af hjulstørrelsen.

HURTIGE RE-SPINS udløses ved at have en eller to kister på hjulene. Alle kister er WILDS og SCATTERS! Kisterne holdes på plads under RE-SPINS. Kister der lander på hjulene forlænger hele hjulets højde med 1, højst 2 gange. RE-SPINS vil fortsætte med nye kister tilføjet. Hvis der er 3 kister på hjulene, tildeles funktionen FLOD AF GULD FREE SPINS Hvis der er 3 guldkister på hjulene, tildeles funktionen SUPERFLOD AF GULD FREE SPINS

GULDFEBER er en tilfældig funktion, hvor alle kisterne bliver til guldkister. Hver guldkiste indeholder en MULTIPLIER på enten X2, X3, X4 eller X5. HURTIGE RE-SPINS kan udløses med guldkister. Hvis der er 3 guldkister på hjulene, tildeles funktionen SUPERFLOD AF GULD FREE SPINS.

FLOD AF GULD FREE SPINS udløses ved at have 3 kister på hjulene. Kisterne kan kun forekomme på 2., 3. og 4. hjul. Kisterne klistrer og vandrer dernæst én placering ned ad hjulene ved afslutningen af hvert free spin, indtil de falder ud af bunden af hjulene. Under FLOD AF GULD FREE SPINS kan der tilføres nye kister. Guldkister, der indeholder MULTIPLIERS, kan vises på et hvilket som helst spin. Hver guldkiste indeholder en MULTIPLIER på enten X2, X3, X4 eller X5. MULTIPLIERS i guldkister øges ikke under FLOD AF GULD FREE SPINS. FREE SPINS fortsætter, så længe der er kister på hjulene. Antallet af mulige FREE SPINS er UBEGRÆNSET!

SUPERFLOD AF GULD FREE SPINS er en funktion, som udløses under GULDFEBER. Det fungerer på samme måde som FLOD AF GULD FREE SPINS, men denne funktion udløses af 3 guldkister, og alle kister forbliver af GULD under FREE SPINS. Desuden øges MULTIPLIER med 1 og op til X9, hver gang guldkisterne bevæger sig en position ned på hjulene. FREE SPINS fortsætter, så længe der er guldkister på hjulene. Antallet af mulige FREE SPINS er UBEGRÆNSET!

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 30-11-2022