Well Of Wishes

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

LYKKEMØNT

Lykkemønter kan komme frem under ethvert spin. De fungerer som en WILD for det igangværende spin, og hver mønt gemmes på fremgangslinjen over spillet.

Når fem mønter er indsamlet, kastes de i Ønskebrønden, der giver et ønske, der vil udskifte et vilkårligt symbol med en WILD. Brønden kan også vilkårligt udskifte en anden type af symboler med WILDS.

WILD SYMBOLER

Wild symboler erstatter alle betalende symboler.

HELDIGE SPINS

• Heldige Spins symboler kan lande på ethvert hjul. Hvis færre end tre Heldige Spins symboler lander på et spin, låses symbolerne på hjulene for det næste spin og giver en chance mere for at nå bonusrunden.
  • 3 Heldige Spins symboler hvor som helst på hjulene udløser 10 Free Spins.
  • Alle symboler, som Ønskebrønden har udskiftet med WILDS, forbliver WILDS, så længe bonusrunden varer.
  • Indsamling af fem Lykkemønter under Heldige Spins udløser også et bestemt antal Free Spins, der er forskellige og er baseret på antallet af Heldige Spin symboler, der udløste bonusrunden (hvis f.eks. Fire Heldige Spins symboler udløste bonusrunden, og du indsamler fem Lykkemønter under denne runde af Heldige Spins, vil du få tildelt fire ekstra Free Spins).
  • Succesraten for Lykkemønt symboler under Heldige Spins afhænger af det totale antal af indsamlede Lykkemønter i basisspillet før bonusrunden. Ved slutningen af Heldige Spins, nulstilles fremgangslinjen, og enhver ny Lykkemønt, der indsamles i basisspillet vil tælle mod succesraten for Lykkemønter i den næste bonusrunde.

SÅDAN SPILLER DU WELL OF WISHES

SPILFORLØB

• Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
  • Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
  • Hvis du vinder free spins fra en promoveringskampagne, bliver alle forløb i hovedspillet, inklusiv alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine free spins.

Samlet indsats

• Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

• Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.
  • Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

• Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

• Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.
  • Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind 1 eller flere jackpot-lag, når 3 jackpot-symboler fremkommer på hjulene eller jackpotten bliver udløst af en spilfunktion. Chancerne for at vinde en jackpot stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt og kan vindes ved at spille på et hvilket som helst af de forbundne jackpot-spil. For at vinde jackpotten, behøver spilleren ikke at tage andre beslutninger end at spinne hjulene. Indsatsværdien kan ikke opdateres under gratis spin. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelse ift. jackpotbeskeder og opdateringer, men det påvirker ikke den egentlige jackpotgevinst. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. Skulle to jackpotgevinster opstå lige efter hinanden, bliver jackpotten tildelt spillerne i den respektive rækkefølge. På grund af forbindelsesproblemer kan den viste jackpotværdi være forskellig fra den effektive jackpotværdi. Jackpotten kan være midlertidig deaktiveret, når dette sker bliver alle bidrag pauset. Det jackpotbeløb, der er tilgængeligt ved genaktivering, er det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Ceiling Jackpot / Loft Jackpot

Maksimum-jackpotten er en progressiv jackpot, som er garanteret at udbetale, inden den når den viste maksimale præmieværdi. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpotspil, og jo tættere præmien kommer på den viste maksimumværdi, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene stiger op til 100 %, når maksimum-værdien nås. Maksimumværdien vises hele tiden i jackpot-feltet. Når jackpotten er vundet, bliver en ny maksimum-jackpot tilgængelig med en start-præmiepulje, som opbygges af nulstillingsbidraget fra den tidligere jackpot, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Daily Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: € 2.259,91, Næste minimum startværdi er: € 2.259,91

Mega Jackpot (progressive)

Nuværende startværdi er: € 56.497,90, Næste minimum startværdi er: € 56.497,90

Hourly Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: 112,99 €, Næste minimum startværdi er: 112,99 €

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er 92.08%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1000.

Seneste opdatering: 28-10-2019