Treasures of Troy

Introduktion 

Din odyssé mod episke rigdomme begynder nu. Nyd et hidtil uset niveau af spilunderholdning med 40 udbetalingslinjer plus 1024 flere måder at vinde på! Sats 40 mønter for at aktivere 40 betalingslinjer; få 1024 flere måder at vinde på for kun 40 ekstra mønter mere. Med tyve uafhængige hjul kan du vinde enorme gevinster for store klynger af matchende symboler.

Få to eller flere bonussymboler, og storm byen Troja i Gratis spins-bonussen. Få 10, 15 eller 20 gratis spins på specialhjul med flere gevinstchancer og med mulighed for at genaktivere bonussen flere gange.

May the gods of Olympus favour you with wealth and glory.

Sådan spiller du

Treasures of Troy™ har 40 gevinstlinjer plus 1024 måder. Hver betalingslinje koster en mønt at spille. Du kan aktivere 1024 måder ved at satse 40 mønter mere. Du kan indstille værdien af de hver mønt ved hjælp af kontrolknapperne. Din møntværdi ganger linje- og MultiWay™ gevinster (hvis 1024 måder er aktiveret).

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle værdi af hver mønt i valuta. Klik på den venstre pil (med et minustegn) for at reducere værdien af de hver mønt. Klik på den højre pil (med et plustegn) for at øge værdien af de hver mønt. Klik på venstre- og højrepilene øger eller sænker ikke nødvendigvis din møntværdi på en lineær måde. Din møntværdi vil i stedet falde eller stige på forudindstillede intervaller, der repræsenterer de mest populære spillebeløb.

LINJE + MÅDER
Viser det nuværende antal udvalgte betalingslinier, og om 1024 måder er aktiveret. Klik på den venstre pil (med et minustegn) for at reducere antallet af spillede betalingslinjer og for at deaktivere 1024 måder. Klik på den højre pil (med et plustegn) for at øge antallet af spillede betalingslinjer og for at aktivere 1024 måder. Vælg mellem 1, 10, 20, 40 gevinstlinjer eller 40 gevinstlinjer plus 1024 måder aktiveret. 1024 måder kan kun aktiveres, hvis du spiller 40 gevinstlinjer.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og sende din indsats.

Autospil-funktion 

Autospil spiller spillet automatisk et bestemt antal gange på det nuværende antal af linjer og måder (hvis 1024 måder er aktiveret) med den nuværende møntværdi. Når du har valgt dit ønskede antal linjer, måder og møntværdi, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille. Autospil fortsætter med at spille det angivne antal af spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

1024 måder - MultiWay gevinster 

Hvis 1024 måder er aktiveret (se Sådan spiller du), får du 1024 flere måder at vinde på med MultiWay™ priser. MultiWay™ gevinster der udbetales for matchende symboler i enhver position i fire eller flere tilstødende kolonner, der starter fra den yderste venstre kolonne. Mere end ét matchende symbol i samme kolonne multiplicerer gevinsten. Mere end ét matchende symbol i samme kolonne multiplicerer gevinsten. Hver symbolposition er et separat hjul, så matchende symboler kan vises i flere positioner, der fører til massive gevinster. MultiWay™ gevinster udbetales oven i enhver linjegevinst. Du vil få den rigeste spiloplevelse, når 1024 måder er aktiveret.

Eksempel på en MultiWay™ udbetaling:
Det følgende diagram viser et gevinsteksempel, hvor der udelukkende fokuseres på dronningesymbolerne. Da der er mindst ét dronningesymbol i hver af de første fire kolonner, har spilleren vundet 4 Queen MultiWay™ gevinster, som betaler 10 mønter pr. way. For at bestemme udbetalingen for denne kombination, skal du tælle antallet af dronningesymboler i hver kolonne. For eksempel har den anden kolonne 3 dronninger. Dernæst multipliceres disse tal, hvilket svarer til antallet af gevinstmåder. I dette eksempel ville det være 1 x 3 x 2 x 1 = 6 gevinstmåder. Endelig skal antallet af gevinstmåder ganges med udbetalingen for 4 Queen MultiWay™ gevinsten. I dette eksempel ville det være 6 x 10 = 60 mønter vundet. Det faktiske beløb vundet i valuta ville være baseret på møntværdi.

Gevinsteksempel: 1 x 3 x 2 x 1 Dronninger → 6 gevinstmåder:


Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Dronning

Dronning

Dronning

Dronning

Dronning

Dronning

Dronning

1 Dronning

3 Dronninger

2 Dronninger

1 Dronning


Gratis spins-bonus 

Du kan udløse Gratis spins-bonussen ved at få to eller flere Bonussymboler på nogle af de hjulene i den midterste kolonne. Jo flere bonussymboler, der vises på samme tid, jo flere gratis spins du får tildelt. Se udbetalingstabellen for detaljer.

Under de gratis spil kan du genaktivere bonussen flere gange. Din gratis spin-bonus fortsætter, indtil du har 0 spins tilbage, eller indtil du har spillet 130 gratis spins, eller indtil den maksimale gevinst er nået. For at genaktivere bonussen skal du få to eller flere bonussymboler på nogen af de hjulene i den midterste kolonne.

Din indsats i de gratis spins, herunder aktivering af 1024 måder, er det samme som ved det hjulspil, der udløste bonussen.

Gratis spin-bonussen har rigere hjul og flere måder at vinde på end hovedspillet.

Indstillinger 

Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

  • BEST mode - Graphics look best, but performance may suffer.BEST-tilstand - Grafikken er bedst, men ydelsen kan blive forringet.
  • HIGH-tilstand (standard) - Optimal grafik og ydelsesindstilling.
  • MEDIUM-tilstand - Lavere kvalitet, men større ydelse.
  • LOW-tilstand - Uregelmæssig grafik, men jævne animationsresultater, selv på langsomme computere.

Regler

Driftsfejl annullerer alle gevinster og spil.

Alle linjesymbolerne skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul begyndende med det yderste venstre hjul.

Kun den højeste gevinst på hver betalingslinje bliver udbetalt. Linjegevinster ganges med møntværdien, på den gevinstudløsende linje.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen. MultiWay™ gevinster (kun tilgængelig når 1024 måder er aktiveret) er uafhængige af linjegevinster og lægges også til det samlede udbetalte beløb.

MultiWay™ gevinster dannes, når det samme symbol (eller dets substitut) vises på sammenhængende kolonner begyndende med kolonnen længst til venstre.

MultiWay™ gevinster ganges med møntværdien.

Gevinster vises i valuta.

Uanset din indsatsstørrelse er der et gevinstloft på en enkelt transaktion. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion indeholder resultaterne af Gratis spins-bonussen plus det resultat, der lancerede bonussen. Hvis gevinstloftet er nået i bonusspillet, kan det blive afsluttet, før alle de gratis spins er udført.

Yderligere oplysninger 

Ud over de funktioner, der beskrives i afsnittet Sådan spiller du, viser kontrolbjælken nederst på spiskærmen den nuværende saldo i den valgte valuta, udbetalte beløb, hvis der udløses en gevinst samt det beløb, der blev satset på sidste/nuværende position.

Alle varemærker er registrerede eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT og /eller dets licensgivere i USA og/eller andre lande. Copyright © 2011 IGT. Copyright © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 03 Maj 2012

Seneste opdatering: 10-05-2017