Rage to Riches

Rage to Riches

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Rage to Riches er et videoslotspil med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer. Du kan satse op til 5 mønter/linje. Antallet af gevinstlinjer kan ikke ændres.

Rage to Riches inkluderer et wild-symbol (Rage to Riches-logo) og et scattersymbol (pigen) for gratis spil. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol (undtagen pigen) til at hjælpe med at danne vinderkombinationer. Wild-symbolet vises kun på hjul 2, 3 og 4.

En scattergevinst med Ti, Knægt, Dame, Konge og Es i rækkefølge fra venstre mod højre giver en bonusstjerne. Ved at få 5 bonusstjerner kan du udløse bonusspillet. Vælg et monster, samt de bygninger monsteret skal ødelægge. Hver ødelagt bygning belønner dig med mønter. Hvis monsteret besejres, eller alle bygninger ødelægges, slutter bonusspillet.

Hvis der fremkommer tre piger på hjulene, udløses gratisspil-funktionen. En runde af gratisspil startes, i løbet af hvilken et monster fremkommer og udløser endnu et spil, hvis der ikke opnås gevinst i 3 spil i træk. Ekstra gratisspil kan tildeles, men bonusstjerner kan ikke opnås under gratisspil. Scattersymbolet for gratisspil kan kun fremkomme på hjul 1, 2 og 3.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamblerunde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamblerunden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter.

Bonusindsamlingen angives med stjerner. For at få tildelt en stjerne skal en gevinstkombination bestå af en scattergevinst med en Tier hvor som helst på hjul 1, en Knægt hvor som helst på hjul 2, en Dame hvor som helst på hjul 3, en Konge hvor som helst på hjul 4 og et Es hvor som helst på hjul 5. Du kan kun få én stjerne pr. spillerunde. Den samlede indsats i en spillerunde er knyttet til et sæt af indsamlede stjerner. Ved at ændre den samlede indsats indsamles der til et nyt sæt af stjerner. Den aktive samling gemmes og kan fortsættes ved at sætte den samlede indsats tilbage igen. Samlingen gemmes også mellem spilsessioner, så du kan fortsætte spillet, når du ønsker.

Tilbagebetalingsprocenten er 97.12 %.

I vinduet INDSTILLINGER kan du angive antallet af mønter, du ønsker at satse per aktiv linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte spillet. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

Handlinger

  • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017