Blazin' Hot 7s Stack Em Up

Sådan spiller du

Dette spil starter med et sæt bestående af 3x3 hjul; gevinster udbetales for 3 ens symboler fra venstre mod højre og på enhver af de 5 aktive gevinstlinjer.

Hver gang der udbetales en gevinst, fjernes gevinstsymbolerne, og symbolerne ovenover falder nedad, så nye symboler udfylder alle tomme positioner. Hvis der er gevinster, udbetales disse, og symbolerne falder nedad igen.

Hver gang symbolerne falder nedad, tilføjes et niveau på gratis spins-rangstigen, og hvis denne rangstige når en position, der angiver et antal gratis spins, tildeles gratis spins-bonussen, når de faldende symboler er på plads.

Hvis de faldende symboler slutter uden at udløse gratis spins, nulstilles gratis spins-rangstigen til den første position.

Stack 'Em Up

Hvert STACK EM Up-symbol, der er synligt på et aktivt hjulsæt, låser op for endnu et hjulsæt. STACK EM UP-symbolerne fjernes derefter, og symbolerne ovenfor falder ned, så nye symboler udfylder de tomme positioner. Alle tilstedeværende gevinster udbetales, og eventuelle yderligere STACK EM UP-symboler tildeles.

Hvis der ikke er flere gevinster eller STACK EM UP-symboler, låses alle ulåste hjul derefter igen, så de er klar til det næste spil.

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonusspillet udløses med det viste antal spins på gratis spins-rangstigen. Der tælles ned med hvert gratis spin, der spilles.

Hvis der blev udløst gratis spins med alle 4 hjul låst op, vil eventuelle yderligere STACK EM UP-symboler tilføje en gevinstmultiplikator. Den maksimale værdi af multiplikatoren er x10, og gratis spins kan ikke udløses igen.

Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste bonussen.

Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere Gratis spins tilbage.

Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.06%

Seneste opdatering: 13-01-2021