Coin Conqueror

Regler

For at spille

• Vælg hvor mange linjer du vil spille, og hvor meget du vil vædde pr. linje.
  • Tryk på "Spil"-knappen.
  • Få 3 identiske symboler på række for at vinde. Se præmierne nedenfor.
  • Separate gevinster lægges sammen.
  • Dit samlede vinderbeløb lægges til din spilbalance.

Gevinster tilgængelige

Symbol Præmie (ganges med indsats)
X500
X200
X40
X20
X10
X5
X4
X3
X2
X1
GRATIS SPIL (2-20 spil på alle 7 linjer)
BONUSSPIL

Autospil

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

Gratis spil

Når 3 "FREE SPINS CAPSULE"-symboler matcher på række udløses en gratis spilrunde. Spillere kan få mellem 2 og 20 gratis spil. Gratis spil spilles automatisk. Gevinster fra gratis spil tilføjes ved afslutningen til de samlede gevinster. Gratis spil kan udløses igen og spilles altid over alle 7 linjer.

Bonus

Når du matcher "Bonus Wheel" tre gange åbnes et særlige bonusspil, hvor du kan vinde en af fem særlige jackpots. På skærmen med bonusrunden kan du dreje jackpot-hjulet. Se hvilken farve hjulet lander på og dermed hvilken jackpot, du vinder! Jackpot-beløbene er indstillet på forhånd og afhænger ikke at dit væddemål. Beløbet for hver af de fem jackpots vises i rotation på hovedskærmen samt på bonusskærmen - så du kan altid se, hvor meget du kan vinde.

Hvis du udløser begge gratis spil og Bonus Wheel runden i samme spil, bliver bonusrunden spillet først, inden du kan se udfaldet af de gratis spil.

Seneste opdatering: 05-11-2020