9 Skulls of Gold

Generelle regler

Regler for FIREPOT™-symbolet

• lFIREPOT™-symboler fremkommer på ethvert hjul. l Ram 3 eller 4 FIREPOT™-symboler i Basisspillet for at blive tildelt spin. l Ram 5 eller flere FIREPOT™-symboler i Basisspillet for at vinde en pengepræmie.
  • lLand 3 eller flere FIREPOT™-symboler under Gratis Spin for at vinde en

pengepræmie.

Regler for wild-symbol

• lWild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen FIREPOT™-symbolet og Scatter-symboler.
  • lLand 3 eller flere Wild-symboler for at vinde en pengepræmie. l Wild-symboler forekommer på alle hjul.

Regler for scatter-symbol

l Land 3 Scatter-symboler for at vinde 1X den samlede indsats og udløse Gratis Spin. l Scatter-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Scatter-symboler forvandles tilfældigt til Gyldne Scatter-symboler.

Regler for Gyldent Scatter-symbol

l Gyldne Scatter-symboler indsamles i kisten.

Kiste-regler

l Under Basisspillet fyldes kisten med Gyldne Scatter-symboler. l Kisten tildeler op til 5 ekstra gratis spin under Gratis Spin-funktionen.

Bonushjul-regler

• lNår Gratis Spin udløses, kommer Bonushjulet frem. l Bonushjulet spinner én gang og tildeler et antal gratis spin og en multiplikator.
  • lMultiplikatoren gælder for alle gevinster under Gratis Spin, undtagen FIREPOT™symbolgevinster.
  • lNår spinnet på Bonushjulet er slut, tildeler kisten op til 5 ekstra gratis spin og starter Gratis Spin-funktionen.

Regler for høje symboler

• lBestemte kombinationer af Høje symboler tildeler spin i Basisspillet.
  • lRam enhver kombination med 3 eller flere høje symboler for at vinde en pengepræmie.
  • lHøje symboler tildeler pengepræmier under Gratis Spin.

Regler for lavt symboler

l Bestemte kombinationer af Lave symboler tildeler spin i Basisspillet. l Lave symboler tildeler pengepræmier under Gratis Spin.

Spin-funktion

• lSpin-funktionen tildeler spin, når der lander bestemte kombinationer med lave symboler, høje symboler eller FIREPOT™-symboler. l Spin tildeles i forhold til de satsede jetoner.
  • lNår du har indsamlet 1 eller flere spin, spinner hjulene, uden at indsatsens beløb

trækkes fra din jetonsaldo.

• lNår du spiller en spin-indsats, spilles spillet normalt, og dine gevinster indsamles på

normal vis.

Spin-funktion under Gratis Spil

• lGratis Spil tildeler en række Gratis Spil-spin over en given tidsperiode. l Gratis Spil er måske ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
  • lSpin under Spin-funktionen, som blev tildelt under Gratis Spil, skal spilles, inden Gratis Spil-tilbuddet fuldføres.

Regler for gratis spin

• lUnder Gratis Spins påføres den gevinstmultiplikator, som blev udløst på Bonushjulet, til alle gevinster under Gratis Spin, undtagen til FIREPOT™symbolgevinster. l Land 3 Scatter-symboler på hjul 2, 3 eller 4 for at genudløse Gratis Spin.
  • lAntallet af tildelte gratis spin ved genudløsningen svarer til det antal gratis spin, som Bonushjulet tildelte.
  • lAlle spillede indsatser og linjer er de samme som i det spin, der udløste funktionen. l Alle gevinster fra Gratis Spin lægges automatisk til din saldo.

Afslutning af gratis spin

l De samlede gevinster fra Gratis Spin vises. l Herefter kan du genoptage almindeligt spil.

Regler for betting og udbetaling

• lDer er 20 gevinstlinjer.
  • lAlle gevinster udbetaler fra venstre mod højre, undtagen Scatter-symboler, som udbetaler uanset placering.
  • lMatchende symboler skal forekomme på tilstødende hjul gående fra venstre mod højre og starte på det første slotspilhjul.
  • lHøjeste gevinst udbetalt pr. gevinstkombination. Alle gevinstkombinationer tilføjes samlet. l Alle gevinster ganges med de satsede jetoner.

Spil spillet

• lSpillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination.
  • lUdbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer. l Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • lVælg din indsats ved at trykke på Indsats-knappen eller indsatsområdet på konsollen. l Tryk på spin-knappen for at spinne hjulene.
  • lTryk på stop-knappen for at stoppe det nuværende hjulspin. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • lNår hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet. l Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Spilindstillinger

Vælg andre spilindstillinger på følgende måde:

1. Vælg Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• lLyd styrer alle lyde. l Vis funktionsskærm viser funktionsskærmen ved start. l Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • lUdløsning af hurtigt spin

Kun computer l Afhængig af dit spil kan du anvende mellemrumtasten på din computer til at starte og stoppe hjulspinnene.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede pengeindsats fra spillere i et bestemt spil, der udbetales som gevinster over tid.

TBP - 96.33 %

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Oversættelse af spiltermer

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk l HOLD SPIN BUTTON FOR QUICK PLAY!

HOLD SPIN-KNAPPEN NEDE FOR HURTIGT SPIL!

l

AWARDS THE FREE SPINS BONUS!

TILDELER GRATIS SPIN-BONUSSEN!

l

TO WIN INSTANT FIREPOT™ PRIZES

LAND 3 ELLER FLERE   FOR AT VINDE ØJEBLIKKELIGE

FIREPOT™-PRÆMIER

l

PAYS 1 SPIN

UDBETALER 1 SPIN

l

PAY 5 SPINS

UDBETALER 5 SPIN

l

TO FILL YOUR CHEST!

RAM DET GYLDNE SCATTER-SYMBOL FOR AT FYLDE DIN KISTE! l WIN UP TO 30 FREE SPINS AT 3X MULTIPLIER!

VIND OP TIL 30 GRATIS SPIN MED 3X MULTIPLIKATOR!

l

RE-TRIGGERS THE FREE SPINS BONUS

ROUND

GENUDLØSER GRATIS SPINBONUSRUNDEN

Seneste opdatering: 07-10-2022