Jurassic Party

Spilleregler

• “Jurassic Party” er en spillemaskine med syv kolonner og syv rækker samt en klyngeudbetalingsmekanisme.
  • Wild-symboler, der ikke udgør en del af en gevinst, forbliver på hjulene, indtil de vindes på.
  • Wilds gemmes til den indsatsstørrelse, de vises på. At ændre indsatsstørrelsen fjerner wilds fra hjulene og præsenterer et nyt starthjulssæt. Hvis du vender tilbage til indsatsstørrelse, hvor wilds var til stede, vil det genoprette hjulene til den tilstand, de var, da de skiftede indsats.
  • Wild-symboler kan få en multiplikator eller blive øget med én i et vilkårligt spil, efter at alle symboler er landet, før gevinstvurderingen.
  • Gevinster, der omfatter mere end én wild-multiplikator, får deres gevinstbeløb ganget med hver wild-multiplikator, der er en del af klyngegevinsten.
  • Aktivering af Mega Bet tilføjer 50 % af det almindelige indsatsbeløb til den samlede indsats. Gevinster tildeles baseret på det almindelige indsatsbeløb.
  • Aktivering af Mega Bet udløser én ekstra funktion, når Combo Feature Free Spin og Combo Feature Re-Spins udløses.
  • Hvis summen af alle gevinster i en spilrunde overstiger 20.000x, afsluttes spilrunden, og 20.000x tildeles!
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.47%.
  • Det teoretiske spillerafkast med Mega Bet aktiveret for dette spil er 96.51%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler, når klyngegevinster evalueres.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Regler for Combo Feature Free Spins

• Tre scatter giver syv Combo Feature Free Spins med to valg.
  • Der tildeles ét ekstra valg for hver ekstra scatter, som udløser free spins.
  • Hvis du lander tre eller flere scatter-symboler under free spins, udløses funktionen igen, hvilket tildeler syv yderligere spil og det relevante antal valg af funktioner.
  • To scatter-symboler, der lander under free spins, tildeler to yderligere free spins og én yderligere funktion.
  • Maksimalt otte funktioner kan tildeles under free spin.
  • Alle funktioner kan kombineres med undtagelse af "Symbolopgradering"- og "Symbol bliver til Wild"-funktionen i både Combo feature Free Spins og Combo Feature Re-Spins.
  • Der er i alt seks muligheder for at blive tildelt:
    • Symbol bliver til Wild - Et betalende symbol konverteres til et wild-symbol under free spins.
    • Symboludvidelse - Ethvert betalende symbol og wild-symbolet kan forstørres for at skabe et 2x2-symbol.
    • Tilfældige Wilds - To til seks wild-symboler føjes til pættet i tilfældige positioner.
    • Ekstra Free Spins - Tildeler to ekstra free spins
    • Symbolopgradering - Dinosauræg-symboler med lavere værdi konverteres til deres tilsvarende dinosaur-symboler med højere værdi.
    • Ekstra valg - Giver et ekstra funktionsvalg.
  • Hvis summen af alle gevinster i en spilrunde overstiger 20.000x, afsluttes spilrunden, og 20.000x tildeles!

Regler for Combo Feature Re-Spin

• To scatter på hjulene i slutningen af en spilrunde tildeler Combo Feature Re-Spin.
  • Ét re-spin tildeles med to free spin-funktioner tilfældigt tildelt uden nogen udvælgelse.
  • Scatter er ikke til stede på hjulene under re-spin-funktionen.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 18-04-2022