Valley of the Gods 2

Velkommen til Valley Of The Gods 2 Videospilleautomaten med Respins, Ekstra Liv, Gevinstmultiplikatorer, Wild Hjul og op til 20.160 Måder at Vinde på.

OM SPILLET

Valley Of The Gods 2 er en videospilleautomat, der har varierende hjul med op til 33 positioner. Spillet har 4 højværdisymboler og 6 laværdisymboler, som giver gevinst, hvis 3 eller flere af samme slags dukker op på sammenhængende kolonner fra venstre. Der er også blokkere, der har Skarabæ på dem, som blokker hjulpositioner, indtil de låses op af vindende symboler.

Respins

Hvert spin med en vindende kombination giver et respin. Disse respins fortsætter så længe spilleren fortsætter med at ramme vindende kombinationer. Respins spilles med samme indsatsstørrelse som det spin der aktiverede dem.

Ødelæggende Blokkere

Under almindelige spins er 16 positioner dækket Skarabæsymboler. Disse hjulpositioner er ikke aktive. Når spillere rammer en vindende kombination, vil hvert vindende symbol udløse en hvid skarabæ, der ødelægger en af blokkere. Hvis der ikke er flere blokkere på hjulene, vil alle tilbageværende hvide skarabæer omdannes til røde, guld eller blå skarabæer, der indsamles til funktionerne nedenfor. Ved at ødelægge alle blokkere aktiveres både Gevinstmultiplikatorer og Ekstra Liv. Når respins slutter, tilføjes gevinsten til saldoen og blokkerne returnere til de samme 16 positioner på hjulene.

Ekstra Liv

Når alle blokkere er ødelagt, tildeles du 1 Ekstra Liv. Skarabæer kommer fra vindende røde symboler, og indsamles for at få Ekstra Liv. Spillere kan øge deres liv-samling med 1 for hver 5 indsamlede røde skarabæer. Spillere kan fortsætte med at indsamle liv så længe de indsamler skarabæer. Ekstra Liv funktionen giver et respin på tabende respins. Hver gang Liv funktionen aktiveres bruges 1 liv. Når spillere ikke lander på en vindende kombination og de ikke har flere liv, slutter respins.

Wild Hjul

Når alle blokkere er ødelagt, dukker skarabæerne op fra vindende lilla og grønne højværdi symboler og indsamles til Wild Reel-funktionen. 1 Wild Reel tilføjes til hjulene for hver 5 guld skarabæer, der indsamles, og forbliver på positionen, indtil den er en del af en gevinst eller respins slutter. Spillere kan fortsætte med udløse Wild Hjul, så længe de indsamler skarabæer.

Gevinst Multiplikatorer

Når alle blokkere er ødelagt, dukker skarabæer op fra vindende blå symboler og indsamles for at få udløse Gevinst Multiplikator funktionen. Spillere øger deres multiplikator med 1 for hver 5 indsamlede blå skarabæer. Spillere fortsætter med at indsamle Multiplikatorer, så længe de indsamler skarabæer. Nye Multiplikatorer fra respins tilføjes efter gevinsten er tildelt. Multiplikatorfaktoren, der vises i den blå orb, tilføjes ikke til spinnet der gav multiplikatorfaktoren men til det efterfølgende respin. Den samlede gevinst tilføjes din saldo når der ikke er flere vinderkombinationer og spilleren ikke har flere liv.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg møntens værdi.

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "Op til 20.160 Måder at Vinde"

• For at udregne møntgevinsten fra Op til 20.160 Måder at Vinde skal alle symbolgevinster lægges sammen.

• For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.

• Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.

• Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, bliver gevinsten ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).

• Alle Måder-gevinster regnes sammen efter spinnet.

• Udregn den total gevinst i den lokale valuta ved at gange den samlede møntgevinst med møntværdien.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol dynamisk, beskrivelser af spilfunktioner og andre informationer om måder at vinde.

• Spilindstillinger – Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lydløs – Tænder og slukker for lyden.

SPILPANEL

• Måder – Viser antallet af mulige måder at vinde på med hjulets aktuelle tilstand.

• Møntværdi – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Indsatsen er altid 25 mønter pr. spin eller tilsvarende i den lokale valuta. Ved at trykke på dette felt skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at trykke på Stop-knappen stoppes hjulene øjeblikkeligt (spillere kan også bruge mellemrumstasten til at spinne hjulet).

• Maks Indsatser – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Kun Desktop)

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,0%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

• I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 03/09 2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Ways

Måder

Respin

Genspil

Total round win

Samlet rundegevinst

Seneste opdatering: 26-05-2022