Syncronite

OM SPILET

Syncronite er en video slot med 6 hjul og 3 rækker. Dette spil indeholder 729-21 168 måder at vinde afhængigt af hvor mange Splitz der landede på hjulene. Spillet har 7 regelmæssige symboler, der udbetales, når 3+ lander på 3+ tilstødende hjul fra det yderste hjul. Der er også diamantsymbolet, der udbetaler kun 2 symboler.
Splitz-symboler
Splitz-symboler deles op og afslører op til 8 symboler. Alle Splitz-symboler i et enkelt spin afslører det samme symbol. Splitz-symboler kan kun lande i de synkroniserede hjul og kan have forskellige mængder symboler pr. Synkroniseret hjul.
Synkroniserede hjul
2-6 hjul er synkroniseret på hvert spin. Synkroniserede ruller spejler hinanden.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg møntbetegnelsen.
Tryk på knappen Spin for at starte spillet.

SÅDAN BEREGnes WINS MED MÅDER

For at beregne den samlede Ways-møntgevinst skal du tilføje alle symbolgevinsterne sammen.
For at beregne et enkelt symbolgevinst, tæl antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.
Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er 3 eller derover tæller fra venstre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i udbetalingstabellen.
Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 forekomst af symbolerne, bliver gevinsten ganget. Multiplicer antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: Hvis den første hjul indeholder 2 symboler, har den anden hjul 3 symboler og den tredje hjul har 2 symboler, tælles den samlede multiplikator som følger: 2 * 3 * 2 = 12 (total multiplikator).
Way Wins summeres efter spin.
Kun den højest vindende kombination udbetales
Beregn den samlede gevinst i hjemvalutaen ved at multiplicere den samlede gevinst med mønten med møntværdien.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvides og skjuler indstillingsbakken.
Udbetalingstabel - Viser udbetalingen af hvert symbol dynamisk, beskrivelse af spilfunktionerne og alle oplysninger om gevinstlinjerne.
Spilindstillinger - Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.
Spilhistorik - Hvis denne funktion er aktiveret på spilwebstedet, gemmer de sidste 10 spilrunder.
Spilregler - Åbner spillereglerne.
Mute - Slår lydene til og fra.

SPILPANEL

Måder at vinde - Viser antallet af måder at vinde på.
Møntværdi - Øger eller formindsker den aktuelle indsats.
Væddemål - Væddemålet er altid 20 mønter pr. Spin eller tilsvarende i hjemvalutaen. Klik på dette felt skifter mellem mønt- og kontantvisning.
Spin Button - Placerer væddemålet og drejer eller stopper hjulene. (spillere kan også trykke på mellemrumstasten for at dreje på skrivebordet)
Max Bet - Indstiller væddemålet til det største tilgængelige. Et andet tryk på knappen vender tilbage til sin oprindelige tilstand. (Kun desktop)
Vind - Viser gevinsten for det aktuelle eller sidste udbetalingstrin. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og kontantvisning.
Saldo - Viser spillerens kontosaldo. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og kontantvisning.

TILBAGE TIL SPILLER

Det samlede teoretiske afkast til spiller er 96,0%.

RANDOMISERING

Hjulene spindes med en retfærdig og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis spillet afbrydes under spillet, kan spillerne spille spillet igen efter at have genstartet spillet. Hvis spilleren vælger at springe gentagelsen over, føjes deres sejr straks til deres balance.
I enhver situation, hvor afspilningsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte gamingwebstedets supportteam.
I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren / softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.
Dette er spilregler version 1.0, dateret 29/11 2020.
Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er € 250.000.

Seneste opdatering: 26-05-2022