Sahara Nights

• Velkommen til Sahara Nights videospilleautomaten med Free Spins, Udvidende Klæbrige Wilds og et Super Højværdi symbol.

OM SPILLET

• Sahara Nights er en 5 x 3 videospilleautomat med 20 gevinstlinjer fra venstre mod højre. Spillet har 8 almindelige symboler og 1 super højværdi symbol, som man vinder på, hvis der er 2+ på række på en gevinstslinje, der starter fra den yderste venstre position.
  • Der er Wilds i spillet, som kun lander på hjul 2, 3 og 4 samt et Free Spin symbol, der giver Free Spins.

Klæbrige Udvidende Wilds

• Der er Wilds i spillet, som udvider sig til at fylde hele hjulet, hvis det garanterer en gevinst.
    Wilds erstatter alle almindelige symboler.
  • Alle wilds er klæbrige i Free Spins, og rammes 3 udvidede wilds, giver det yderligere 2 Free Spins.

Free Spins

• Hvis 3+ Free Spin symboler lander hvor som helst, udløser det Free Spin tilstanden.
  • 5 Free Spin symboler giver 16 Free Spins + 20.000 mønter.
  • 4 Free Spin symboler giver 12 Free Spins + 200 mønter.
  • 3 Free Spin symboler giver 8 Free Spins + 20 mønter.
  • 2 Free Spin symboler giver 2 Free Spins. (Kun i Free Spins)

• Free Spin tilstanden spilles med samme gevinstlinjer og indsats som i det spin, der udløste den. Free Spins kan genudløses.

Super Højværdi Symbol

• Super højværdi symbolet giver en signifikant større gevinst end alle andre symboler, og det kræver kun 2 symboler at vinde en gevinst.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din møntværdi.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPILMULIGHEDER

• Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er tilgængelig på din gamingside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slå lydene til eller fra.
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærm.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at veksle en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (20) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 20 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand.
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,2%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg
  • http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme. Dette påvirker også afbrudte Free Spin runder, som måske resulterer i jackpotgevinster.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 24/09/2019. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (afhængigt af valuta. Andre operatørgrænser kan være gældende).

Seneste opdatering: 26-05-2022