Reel Desire

Velkommen til Reel Desire videospilleautomaten med Wild Hjul, Dobbelt Wilds, Multiplikatorer, 2 Free Spin tilstande og Måde-Gevinster.

OM SPILLET

Reel Desire er en videospilleautomat med 5 hjul og 4 rækker. Spillet har 1024 Måder at Vinde på. Spillet har 10 almindelige symboler, der giver gevinst, når 3+ lander på 3+ sammenhængende hjul fra det yderste venstre hjul. Der er også et Free Spin symbol, der giver Free Spins, når 3 eller flere lander hvor som helst på hjulene, og et Wild symbol, som erstatter alle almindelige symboler.

Dobbelt Wild

Dette symbol lander kun i basisspillet på hjul 2, 3 og 4. Ram et antal Dobbelt Wilds og få tildelt et respin og en x2 multiplikator for det aktiverende spin og respin. Den efterlader også en sticky wild på hjulet til respin. Wilds erstatter alle almindelige symboler. Respin kan maksimalt genudløses 3 gange. Hvis mere end én Wild er en del af en vindende kombination, ganges multiplikatorerne.

Hjul Begær

Denne funktion gør 1-5 hjul til Wild Hjul Den udløses tilfældigt i udelukkende basisspillet.

Free Spins

Ram 3 Free Spin symboler og få 10 Multiplikator Free Spin eller 10 Sticky Wild Free Spins (spilleren vælger inden Free Spin tilstanden starter). Ram 4 Free Spin symboler og få 10 Free Spin + x50 indsatsen tilføjet til din samlede gevinst. Ram 5 Free Spin symboler og få 10 Free Spin + x500 indsatsen tilføjet til din samlede gevinst. Free Spins kan genudløses ved at ramme 3+ Free Spin symboler, og giver spilleren samme præmie som i basisspillet. Free Spins bliver spillet med samme indsats og måder som i det aktiverende spin.

Multiplikator Free Spins

Disse Free Spins starter med en x1 multiplikator, som øges med hvert vindende spin. Multiplikatoren gælder ikke bonuspræmien, der gives for at ramme mere end 3 Free Spin symboler i basisspillet, men gælder for den bonuspræmie, der tildeles for at ramme mere end 3 Free Spin symboler i Free Spins. Multiplikator-tælleren nulstilles mellem Free Spin sessioner. Hvis mere end én Wild er en del af en vindende kombination, ganges multiplikatorerne.

Sticky Wilds Free Spins

Alle wilds er sticky under hele Free Spin sessionen i denne tilstand.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED MÅDER

• For at udregne de samlede Måde-gevinster, læg alle symbol gevinster sammen.

• For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.

• Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.

• Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).

• Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol dynamisk, beskrivelser af spilfunktioner og alle informationer om gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lydløs – Tænder og slukker for lyden.

SPILPANEL

• Måder at Vinde – Viser antallet af måder du kan vinde.

• Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Viser det aktuelle indsatsbeløb.

• Maks Indsats – Indstiller indsatsniveauet til det højst mulige. Tryk på Maks Indsats-knappen igen for at vende tilbage. (hvis tilgængelig)

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme. I Free Spins forsvinder spin-knappen og erstattes af antallet af den resterende mængde Free Spins (spillere kan også trykke på mellemrumstasten for at spinne på desktop).

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter (1 pr. linje) og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%. Den maksimale registrerede gevinst er x20.480 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

• I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 28/12/2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Congratulations

Tillykke

Ways

Måder

Respin

Genspil

Sticky Wild

Klæbrig Wild

Seneste opdatering: 26-05-2022