Multifly

Velkommen til Multifly videospilleautomaten med Free Spins, Dropdown gevinster og ubegrænsede multiplikatorer.

OM SPILLET

Multifly er en videospilleautomat med 5 hjul og 3 rækker. Spillet har 243 måder at give gevinst på, når identiske symboler lander på 3 eller flere hjul fra det yderste venstre. Spillet har 4 almindelige højværdi symboler i form af jungledyr, og 6 lavværdi symboler i form A, K, Q, J, 10 og 9. Der er også et wild symbol, som dukker op i basisspillet og i Free Spins. Der er også et scatter symbol, som kun forekommer i basisspillet og kun på hjul 2, 3 og 4.

Dropdown Funktion

Spillet har Dropdown gevinster, hvilket betyder, at de vindende symboler forsvinder fra hjulet, og dermed giver plads til at nye symboler kan falde ned og overtage pladsen. Hver gang spilleren får en Dropdown gevinst, tilføjes en wild til en af de vindende positioner før resten af hjulets positioner genfyldes.

Wild og Hjulmultiplikatorer

Wilds erstatter alle regulære symboler. Når en wild rammes - eller tilføjes efter en gevinst - tilføjer den 1 til hjulmultiplikatoren på det hjul, den landede på. Hjulmultiplikatoren gælder for alle gevinster med mindst 1 symbol på hjulet. Hvis flere hjulmultiplikatorer kommer i spil til en gevinst, ganges de med hinanden (ikke lægges sammen), fx. x2 og x4 giver en x8 samlet multiplikator. Hjulmultiplikatorer nulstilles i basisspillet efter en tabende Dropdown og/eller spin.

Free Spins

Ram 3 Scatter og få tildelt 10 Free Spins. Hjulmultiplikatorer nulstilles ikke mellem spins, og de opnåede multiplikatorer på det aktiverende spin føres med over i Free Spins. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Free Spins kan ikke genudløses.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED MÅDER

• For at udregne de samlede gevinster, læg alle symbol gevinster sammen.
  • For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.
  • Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovenstående inkluderer ingen Scatter symboler som betaler spredt.
  • Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.
  • Udregn den total gevinst i den lokale valuta ved at gange den samlede møntgevinst med møntværdien.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol dynamisk, beskrivelser af spilfunktioner og alle informationer om gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Deaktiver lyde – Slå lydene til og fra.

SPILPANEL

• Måder at Vinde – Viser antallet af måder du kan vinde.
  • Møntværdi – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Indsats – Indsatsen er altid 20 mønter pr. spin eller tilsvarende i den lokale valuta. Ved at trykke på dette felt skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Kun Desktop)
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme. I Free Spins forsvinder spin-knappen og erstattes af antallet af den resterende mængde Free Spins (spillere kan også trykke på mellemrumstasten for at spinde).
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,3%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.
  • I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, fra dato 10/03/2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk Dansk
Free Spin Gratis spin
Scatter Sprede
Max bet Maks indsats
Big Win Stor Gevinst
Super Big Win Super Stor Gevinst
Super Mega Big Win Super Mega Stor Gevinst

Seneste opdatering: 26-05-2022