Fast Fruits DoubleMax

Velkommen til Fast Fruits Doublemax videospilleautomaten med kaskade hjul, Hjulbonus og en Free Spin funktion.

OM SPILLET

Fast Fruits DoubleMax er en videospilleautomat med 5 hjul og tre rækker med 20 gevinstlinjer. Når 3 eller flere identiske symboler lander på en gevinstlinje startende fra det yderste venstre hjul, giver det gevinst. Spillet har 4 almindelige højværdisymboler, repræsenteret af spillets logo og traditionelle højværdi frugtsymboler og 4 lavværdisymboler repræsenteret af traditionelle lavværdi frugtsymboler. Der er fire typer Wild symboler, som dukker op i både basisspillet og Free Spins, som erstatter alle almindelige symboler. Der er også et bonussymbol, der giver gratis spins, når 3 eller flere udelukkende vises i basisspillet.

Pop og Drop Kaskade funktion

Fast Fruits DoubleMax indeholder Kaskadegevinster. Vindersymboler fjernes fra hjulene, og de dannede huller udfyldes af nye symboler oppe fra. Under hver kaskade tilføjes et eller flere Wild symboler til de ledige positioner, før symbolerne ovenfor falder ned. Der er fire forskellige typer Wild symboler, som kan vises: Standard Wilds; Super Wilds, der udfylder alle tomme positioner på et hjul; Boost Wilds, som sætter multiplikatoren endnu højere op; Each Way Wilds som giver gevinst fra både højre og venstre. Boost Wilds, Super Wilds og Each Way Wilds bliver Standard Wilds, når deres effekt er blevet anvendt, og hvis de ikke bruges, vil de forblive synlige som Standard Wilds.

Multiplikatorer

For hver kaskade fordobles en samlet multiplikator. Multiplikatoren nulstilles til x1 efter et tabt spin eller kaskade i basisspillet. Under Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke indtil afslutningen af Free Spin funktionen.

Free Spins Bonus

Når 3 bonussymboler lander i basisspillet, tildeles 7 Free Spins. 4 bonussymboler giver 10 Free Spins. At få 5 bonussymboler giver 13 Free Spins. Multiplikatoren fortsætter med at opbygges under Free Spins bonussen og nulstilles ikke, før alle Free Spins er brugt op. Free spins bliver spillet med samme basisindsats som i det aktiverende spil. Det er ikke muligt at genudløse Free Spins.

Free Spin Gamble

The Free Spins Gamble udløses af 3 eller 4 bonus scatter symboler, der lander eller falder ned under basisspillet Spilleren tilbydes valget mellem at samle deres nuværende Free Spins eller gamble om flere i et "alt eller intet"-spil. At vælge at gamble resulterer i, at en markør spinner. Den kan ende med at pege på enten grøn eller rød. Grøn er en gevinst og fører spilleren op til næste niveau af Free Spins. Rød er et tab og afslutter spilrunden uden Free Spins. Der kan maksimalt gambles 2 gange, når man starter med 3 scatter symboler. Maksimalt 1 gamble er tilladt, når man starter med 4 scatter symboler. Gamblingen slutter, når det øverste niveau er nået, spilleren indsamler eller får et tabresultat. Oddsene for at vinde de forskellige niveauer af Free Spin gamble vises på hjælpeskærmene.

GYLDENT VÆDDEMÅL

Der er mulighed for en spiller til at øge deres indsats med 25% for at fordoble deres chance for at opnå Free Spins. Gevinster udbetales i henhold til gevinsttabellen og er baseret på basisindsatsen.

Bonus Køb

Ved at vælge Bonus Køb-knappen kan spilleren betale x100 for at købe sig til 7 Free Spins med deres valg af indsatsstørrelse. Der er en maksimal indsats, der kan spilles for Bonus Køb. Dette kan være forskelligt afhængigt af hvor du spiller. Det absolutte maksimum er 6€ indsatser, hvilket betyder maksimalt 600€ for at købe en bonus.

Sådan spiller man

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan udregner du gevinster på en gevinstlinje

For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen. Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

Spil Muligheder

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Indstillinger – Lyd til/fra og andre indstillinger.
  • Historik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Lobby - Forlader spillet og returnerer spilleren til lobbyen.

Spilpanel

Menu (Hamburgerbar)

• Lyd - Giver spilleren mulighed for at slå lyden fra.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende spil.
  • Indsats - Viser den aktuelle indsatsbeløb.
  • Indsatsvalg - Åbner en pop-up, der giver spilleren mulighed for at vælge deres ønskede indsatsbeløb.
  • Autospil (Hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme (Hvor tilgængelig).
  • Gyldent Væddemål – Aktiverer/Deaktiverer Gyldent Væddemål
  • Bonus Køb – Åbner Bonus Køb-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

Tastaturgenveje

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

Tilbagebetalingsprocent

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi. Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%.

Tilfældighed

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

Yderligere information

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 0,08 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme. I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside. I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt. Dette er spillereglerne version 1, dateret 10/04/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 24-07-2023