21 Thor Lightning Ways

SPILLEREGLER

Velkommen til 21 Thor Lightning Ways! Slip tordengudens magt løs, og kombiner spændingen ved måder med kraften fra gevinstlinjer!

HURTIGE FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 96,00%

The average RTP (theoretical return to player) is 96,00%

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af mange spillere over en længere periode og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

I Køb funktion (Buy Feature) er RTP 96,00%

Max Gevinst The maximum recorded win is 1338.80 and it happened once in 2000000000 simulated game rounds.The overall theoretical Max Win is 1500x
Den gennemsnitlige bedste gevinst efter 100 spins
Alle spillere 1 ud af 10 spillere 1 ud af 100 spillere 1 ud af 1000 spillere 37x indsats 96x indsats 171x indsats 275x indsats

INTRODUKTION

21 THOR LIGHTNING WAYS™ er en 5x5 spillemaskine med 3.125 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.En gevinst skabes af sammenhængende symboler fra venstre mod højre startende fra det første hjul.

Elektrificer dine gevinster med LIGHTNING WAYS™ – hvert spin har mindst 1 lynmåde på tværs af hjulene, der kan skabe linjegevinster på op til 5 af en slags! Få en gevinst langs en kraftlinje og se den ganget med op til 100x!

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at puge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten puges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

Der gives gevinster fra venstre mod højre.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

Wild-symboler har ingen udbetaling og kan forekomme på alle hjul.

Free Spins Scatter

Rammes 3 eller flere gratis spins-scatter-symboler på hjulene, tildeles gratis spins.

LYNMÅDER

Hvert spin vil have mindst 1 aktiv lynmåde-linje. Hver lynmåde-linje har en tilknyttet gevinstmultiplikator.

Enhver gevinst, der lander langs en lynmåde-linje, ganges med den gevinstmultiplikator, der er forbundet med den pågældende lynmåde-linje.

En gevinst langs en lynmåde-linje beregnes fra venstre mod højre langs fortløbende hjul, startende med det første hjul.

LYNNEDSLAG

På ethvert tilfældigt spin kan Thor oprette nye lynmåde-linjer.

Dette kan ske, enten før eller efter hjulene stopper med at spinne (før gevinster beregnes).

Hver nyoprettede lynmåde-linje har en tilfældig gevinstmultiplikator (5x-100x).

Disse nye lynmåde-linjer forsvinder, når næste spin begynder.

GRATIS TORDENSPINS

Rammes 3 eller flere gratis spins-scatter-symboler på hjulene, tildeles gratis spins.

• 3 scatter-symboler tildeler 15 gratis spins.
  • 4 scatter-symboler tildeler 20 gratis spins.
  • 5 scatter-symboler tildeler 30 gratis spins.

Jo flere scatter-symboler, der udløser bonussen, jo højere vil startgevinstmultiplikatorerne være for disse lynmåder.

Gratis tordenspins har ekstra lynmåder. Disse tildeles i starten af bonussen.

Efter enhver gevinst på en lynmåde-linje øges gevinstmultiplikatoren på den lynmåde med 1 for fremtidige gevinster.

Nye lynmåder kan tilføjes i hele Gratis Spins-bonussen.

KØB FUNKTION(BUY FEATURE)

Spilleren kan vælge mellem 2 købsfunktionstilstande:

• Lynnedslag – Spil et spin med tilfældige lynmåder. (RTP: 92.31%)
  • Gratis tordenspins – Få 3 eller flere scatter-symboler for at vinde gratis spins med lynmåder. (RTP: 90.00% - 90.56%)

Køb funktion kan kun aktiveres i hovedspillet.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 3125 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILPANEL

• Menu – Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • SALDO – Viser spillerens kontosaldo.
  • INDSATS – Viser den aktuelle indsats.
  • WIN - Displays the current win
  • Spin-knap – Placerer indsatsen, drejer hjulet og starter spillet.(Spillere kan puge mellemrumstasten på computeren i nogle markedsområder til at spinne)
  • Autospil – Viser indstillingerne for autospil.
  • Købsfunktion – Åbner købsbonusmenuen.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • AutospilAutospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin.
  • Tryk på Mellemrum for at spinne – Spillere kan puge mellemrumstasten på computeren i nogle markedsområder til at spinne. Hvor dette er muligt, giver denne mulighed spillere mulighed for at deaktivere funktionen.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af mange spillere over en længere periode og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,00%.
  • Den højest registrerede gevinst er 1338.80, og det fandt sted i en ud af 2.000.000.000 simulerede spillerunder.

RANDOMISERING

• Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator.

GENEREL INFORMATION

The minimum bet in this game is kr1,00 and the maximum bet is kr100,00.

There is a winning cap amount of 140,000 € (or currency equivalent) set in the game.

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hvis spillet afpydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
FREE SPINS / FS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
WIN UP TO VIND OP TIL
BUY FEATURE KØB FUNKTION(BUY FEATURE)
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
LIGHTNING STRIKE LYNNEDSLAG
LIGHTNING WAYS LYNMÅDER
THUNDER FREE SPINS GRATIS TORDENSPINS

Version: 1.0.51

4ThePlayer.com

Hjælp senest opdateret8.7.2023

Seneste opdatering: 14-11-2023