Leprechaun Heist

Om spillet

• Leprechaun Heist er en spillemaskine med et gitter på 5x5 til 7x7 med scatterudbetalinger
  • Spillet indeholder Random Wilds, Symbol Upgrades, Symbol Transformer og The Heist Free Games.

Spillerafkast

• Spillets teoretiske spillerafkast er 96.00%
  • Den største registrerede gevinst i 1.000.000.000 simulerede spilrunder er 6706X.

Supplerende oplysninger

• Spilfunktioner og -indstillinger er underlagt vilkårene og betingelserne for din tjenesteudbyder.
  • Nogle muligheder kan afhænge af geografisk placering.
  • Hvis spillet afpydes i løbet af runden, kan du genstarte spillet og se genafspilningen af runden. Hvis du vælger at springe genafspilningen over, vil din saldo blive justeret med det samme. I alle situationer, hvor genafspilningsfunktionaliteten er utilstrækkelig, bedes du kontakte din tjenesteudbyders supportteam.
  • For yderligere oplysninger om den procedure, der anvendes til at administrere uafsluttede spilrunder og inaktive sessionsudløb, henvises der til din serviceudbyder.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/-softwaren refunderes alle berørte indsatser og udbetalinger og annulleres. Derudover refunderes alle berørte indsatser.

Seneste opdatering: 16-03-2023