Torii Tumble

Spilleregler

• Torii Tumble er en spillemaskine med 6 hjul, 6 rækker og op til 46,656 måder at vinde på.
  • I hvert spil er et antal blokeringssymboler placeret på spilleområdet sammen med de normale symboler. De kan ikke være en del af nogen gevinster.
  • Alle gevinstsymboler og blokeringssymboler som er ved siden af gevinstsymboler vil blive ødelagt og derefter forsvinde. Resterende symboler vil falde ned, og nye symboler indtager de tomme pladser, hvilket resulterer i nye gevinstmuligheder. Denne kaskadeproces gentages, indtil der ikke er flere gevinster.
  • Hver gevinst løfter multiplikatoren i den viste stige. Multiplikatorens niveau på stigen og værdierne nulstilles ved starten af hvert nyt spil.
  • Røde og grønne markerede stenblokke tildeler funktioner, når de ødelægges.
    • Røde markerede symboler forøger værdien af multipliers med mellem 1 og 3.
    • Grønne markerede symboler tildeler en spin saver. Når en runde slutter, fjernes alle almindelige symboler fra hjulene, og nye symboler falder ned, hvilket giver mulighed for, at runden kan fortsætte.
  • Alle værdier i multiplier ladder fordobles, når alle stenbloksymboler ødelægges.
  • Under kaskaderne kan ingen nye blokeringssymboler falde ned.
  • Dette spil har et gevinstloft på 20000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Matchende symboler på en vilkårlig position på tre eller flere tilstødende hjul, startende fra hjulet længst til venstre til højre, udgør en gevinst.
  • Kun den længste, matchende kombination for hvert symbol bliver udbetalt.
  • Flere matchende symboler på et hjul vil bidrage til gevinsterne multiplikativt.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.10%.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Free Spins

• Hvis der lander 3 bonussymboler i en spilrunde, tildeles der 8 free spins. 1 ekstra free spins tildeles for hver ekstra scatter, som udløser funktionen.
  • Multiplier ladder-værdier overføres fra hovedspillet til free spins og fordobles før funktionen starter.
  • Når alle stenblokke ødelægges under free spins, fordobles værdierne for multiplier, og der tildeles 3 ekstra free spins.
  • Tre free spins-tilstande er tilgængelige:
    • Multiplier – særlige stenblokke indeholder multiplier boosters
    • Spin Saver – særlige stenblokke indeholder spin savers
    • Mixed – særlige stenblokke indeholder multiplier boosters og spin savers
  • Ekstra free spin særlige stenblokke er tilgængelige i alle tilstande.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 16-08-2023