Blazing Planets

Hjælp til spillet

En mystisk mission i galaksen af flammende planeter. For at sætte scenen: et univers besat med stjerner. Nyd dit overnaturlige eventyr på brændende Venus, ultravarme Jupiter, stenet måne og kæmpe Saturn, mens de spinder for at give din chance for at vinde.Spillet viser vores Super Spins og Bet Chance-funktioner. En underholdende oplevelse er garanteret!

Generelle oplysninger

Der er 10 gevinstlinjer i Blazing Planets.Alle præmier betaler for hver tilstødende vindende kombination fra venstre mod højre, startende fra hjulet længst til venstre.

Tabel over generelle oplysninger

Spilfunktioner

Når en spillers kredit bliver mindre end indsatsbeløbet i det sidste spin, aktiveres indsatschancen.Skiven bliver aktiv. Oddsene for en vellykket indsatschance er repræsenteret af det grønne segment. Et resultat i det grønne segment er et vellykket indsatschance, rødt er et tabende væddemål. Ved tryk på SPIN vil markøren dreje. Hvis den lander på grønt, tildeles et spin af hjulene på det samme indsatsniveau, som blev brugt før aktivering af indsatschance. Hvis den lander på rødt, tages der kredit. Når du trykker på Annuller-knappen, skifter skærmen fra indsatschance til spillet, uden fradrag fra den resterende saldo.Indsatschancen deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Bet chance.

Funktionen Super Spins udløses fra enhver gevinst på 4x indsats eller mere. Der er 4 aktive boards under Super Spins-funktionen.Alle Super Spins spilles fra de aktuelle gevinster. Indsatsen kan ændres i Super Spins-funktionen. Minimumsindsatsen i Super Spins er 4x den nuværende basisspilindsats. Hvis værdien i gevinstmåleren bliver under 4x indsatsen, slutter Super Spins-funktionen, og eventuelle gevinster vil blive indsamlet.Det samlede antal Super Spins er begrænset til 50. Når grænsen er nået, slutter Super Spins-funktionen, og eventuelle gevinster vil blive indsamlet.Super Spins-funktionen kan afsluttes ved hjælp af Collect-knappen, som vil indsamle eventuelle gevinster og vende tilbage til grundspillet.Hvis der ikke foretages et valg, vil Super Spins-funktionen time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Funktionen Mystery Symbol er kun tilgængelig i funktionen Super Spins. Når et Mystery-symbol lander i synet, vil det replikere til de næste hjulsæt til de samme positioner. Et hvilket som helst antal Mystery-symbols kan lande på hjulsættet. Så bliver Mystery-symbol tilfældigt til et hvilket som helst symbol fra gevinsttabellen, når hjulene stopper.Alle Mystery symbols på det samme hjulsæt bliver til ét symbol fra gevinsttabellen, men på de næste hjulsæt kan Mystery symbol blive til forskellige symboler.

Spil

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne.

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje. Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.For at spille runder hurtigere kan spilleren bruge Turbo-indstillingen. Turbo – hjulene snurrer og stopper hurtigere uden ekstra animation. Turbo kan aktiveres ved at holde mellemrumstasten eller tænde den fra burgermenuen.

Vinderkombinationer betales fra venstre mod højre, højre mod venstre og midterste vindende kombination.Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen Indstillinger. Alle præmier betales kun på aktive gevinstlinjer. Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje. En funktionsfejl annullerer alle betalinger. Hvis der opstår en afbrydelse eller en funktionsfejl i spillet, og du genstarter spillet, nulstilles din saldo til beløbet før afbrydelsen opstod. Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen Auto. Vælg antallet af Autoplay-runder via Auto-knappen.

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats. Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen. Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Super Spins funktion.

.0.5 (CGE v2.2.7), Server v1.0.0.0

Seneste opdatering: 21-03-2023