Wildfire Wins Extreme

Om dette spil

Velkommen til Wildfire Wins Extreme.

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 5 rækker.

Dette spil har 50 linjer.

Det indeholder klæbende Wilds, x2 klæbende Wilds, udvidende Wilds, Wildfire Respins og Wildfire Wheels.

Generelt

Gevinst på en linje udbetales, hvis det samme symbol forekommer efter hinanden på tilstødende hjul fra yderste venstre position til yderste højre position, ifølge UDBETALINGSTABELLEN.

Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.

Vinder man på flere forskellige linjer på samme tid, bliver det tilføjet.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symboler.

Hver gang der lander et Wild symbol, kan det tilfældigt udvide sig og forvandle alle symboler på pågældende hjul til Wilds.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Wildfire Respins

I basspillet bliver Wildfire Respins udløst, når en gevinst indeholder mindst et specialsymbol.

Specialsymbolerne er elektrisk ladede versioner af lavt udbetalende symboler.

Når et specialsymbol indgår i en gevinst, bliver det aktiveret.

Aktiverede specialsymboler tælles i en indsamlingsmåler.

Når et specialsymbol aktiveres, bliver alle ens specialsymboler på det synlige hjulområde til klæbende Wilds.

Dette specialsymbol vil ikke fremkomme under de resterende Wildfire Respins, men normale lavt udbetalende symboler kan stadig fremkomme.

De klæbende Wilds forbliver på deres plads under resten af funktionen.

Inden hvert spin i Wildfire Respins er der en chance for, at ét af de klæbende Wilds bliver forvandlet til x2 Wild.

Enhver gevinstlinje med x2 Wild ganges med x2.

Flere Wild x2 på den samme gevinstlinje gælder stadig kun som x2 for den linjegevinst.

Funktionen fortsætter, hvis mindst et eller flere specialsymboler indgår i en gevinst.

Hvis alle specialsymboler er aktiveret, bliver der tildelt et endeligt Wildfire Respin.

Alle gevinster på det endelige Wildfire Respin ganges med en tilfældig spinmultiplikator.

I det endelige Wildfire Respin bliver enhver gevinst med et x2 Wild ganget med både x2 og spinmultiplikatoren.

Spinmultiplikatorerne er x2, x3, x5 og x10.

Wildfire Wheels

I basisspillet eller under Wildfire Respins udløser 3 Bonus-symboler, der lander hvor som helst på hjul 1, 3 eller 5, Wildfire Wheels.

Under Wildfire Respins vil Wildfire Wheels også blive udløst, hvis der lander 3 indsamlede Bonus-symboler i alt under funktionens varighed.

Wildfire Wheels har 3 niveauer og hvert af dem repræsenteres af et hjul.

Hvert hjul består af 8 forskellige segmenter.

Hjulene for de første 2 niveauer har pengepræmier på 7 hjulsegmenter.

Det 8. segment tildeler en opgradering til næste niveau.

Det 3. hjul på det sidste niveau har et 10.000x segment i stedet for et opgraderingssegment.

Når hjulet stopper på et segment med en pengepræmie, bliver pengepræmien indsamlet og segmentet bliver forvandlet til et collect-segment.

De mulige pengepræmier på niveau 1 er 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 15x indsatsen.

De mulige pengepræmier på niveau 2 er 3x, 5x, 7x, 10x, 15x, 25x, 100x indsatsen.

De mulige pengepræmier på niveau 3 er 5x, 10x, 20x, 30x, 50x, 100x, 250x, 10.000x indsatsen.

Funktionen slutter, når hjulet stopper på et collect-segment.

Hvis hjulet stopper på 10.000x segmentet på niveau 3, bliver der tildelt en pengepræmie på 10.000x indsatsen, og funktionen slutter.

Den højeste samlede gevinst under Wildfire Wheels-funktionen er begrænset til 10.000x.

Spillets termer oversat

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk

WILDFIRE WINS EXTREME - STEPPEBRAND-GEVINSTER EKSTREM

WILDFIRE WHEELS - STEPPEBRAND HJUL

WILDFIRE RESPIN / WILDFIRE RESPINS - STEPPEBRAND RE-SPIN / STEPPEBRAND RE-SPIN

WILD/WILDS - WILD/WILDS

RESPIN / RESPINS - RE-SPIN / RE-SPIN

LEVEL UP - NIVEAU OP

BONUS - BONUS

COLLECT - INDKASSÉR

BIG WIN - STOR GEVINST

MEGA WIN - MEGA GEVINST

EPIC WIN - EPISK GEVINST

JUST FOR THE WIN - KUN FOR SEJREN

Spilstyring

Spinknap: Start spillet med den nuværende indsats-størrelse som vist i indsatsfeltet. Et klik hvor som helst på hjulene eller på spinknappen i løbet af et spin viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Saldofelt: Viser den nuværende konto-saldo.

Indsatsfelt: Viser den nuværende indsats-størrelse.

Samlet og Gevinstfelt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lydknap: Slå lyden til eller fra.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.

Bankknap: Gå til banksiderne.

Lobbyknap: Gå tilbage til lobbyen.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskillige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,18 %.

Seneste opdatering: 23-03-2023