Frogs and Flies

SPILLEREGLER

• En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
  • Alle gevinster gælder fra venstre mod højre.
  • Feltet Vundet viser gevinster som credits.
  • 1024 måder at vinde på
  • Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet.
  • Klik på DREJ eller mellemrumstasten for at gentage sidste indsats.
  • Vælg multiplikatorindsats (1x, 2x, 3x, 4x, 5x)
  • Alle symboler udbetaler én gang i en hvilken som helst position på hjulet (undtagen erstattede gevinster, som kan udbetale flere gange).
  • Gevinsttabel-beløb, der vises først, er baseret på den aktuelle multiplikator, som du har valgt
  • Bonusgevinster føjes til gevinster vist i feltet VUNDET
  • WILD substitutes for all symbols except SCATTER
  • Større mønter:
  • 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Gratis spil bonus

• 3, 4, eller 5 Scatter udløser gratis spil bonussen og giver hhv. 5, 10 eller 20 gratis spil.
  • Før gratis spil tilføjes BONUS WILDS til hjul 2, 3 & 4.
  • Gratis spil spilles på samme multiplikator-indsats som udløsningsspillet.
  • Bonus kan genudløses under de gratis spil.
  • Hjulene er anderledes under gratis spil.

Automatisk spil:

• I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 20, 50 eller 100 drej.
  • Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg antallet fra popup-menuen
  • Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil.
  • Hvis bonusrunden er udløst under automatisk spil, så stopper automatisk spil.
  • Automatisk drej er deaktiveret efter en bonus eller spilfeature