Festival 10K Ways

Velkommen til videospillemaskinen FESTIVAL 10K WAYS™.

OM SPILET

FESTIVAL 10K WAYS™ er et 10K WAYS™ spillemaskinespil med op til 10.000 måder at vinde på.

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes).
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Bonusmåler - Viser bonusbeløbet.

REGLER

WILD VOGTER LØVE

• WILD VOGTER LØVE erstatter alle symboler undtagen SCATTER.
  • WILD VOGTER LØVE forekommer kun på det øverste hjul.

SCATTER

• 6 eller flere SCATTER-symboler udløser bonus-genspin.

LYKKEBONUS

• Hvert SCATTER-symbol tildeler en præmie eller en bonus i bonus-genspin.

BONUS-GENSPIN

• Bonus-genspin udløses, når der lander 6 eller flere SCATTER-symboler på hjulene.
  • 3 genspin tildelt.
  • Alle SCATTER-symboler fastholdes, og alle resterende positioner spinner.
  • Hvis der lander nye SCATTER-symboler, fastholdes de, og genspin-tælleren nulstilles til 3.
  • Genspins afsluttes, når der ikke er flere genspins, eller alle synlige placeringer på hjulene er fyldt med SCATTER-symboler.
  • Når genspin fuldføres, så vil ethvert SCATTER-symbol tildele en gevinst eller en bonusgevinst.
  • Mini- og Lille bonuspræmier kan tildeles mere end én gang per funktion.
  • 10K, ENORME og STORE bonuspræmier kan kun tildeles én gang per funktion.
    • 10K-bonuspræmie er 10.000 x den samlede indsats.
    • Enorm bonuspræmie er 2.000 x den samlede indsats.
    • Stor bonuspræmie er 250 x den samlede indsats.
    • Lille bonuspræmie er 50 x den samlede indsats.
    • Mini-bonuspræmie er 10 x den samlede indsats.
  • Præmier uden bonus, spænder mellem 1 til 100 x samlet indsats.
  • Bonuspræmier er ikke progressive.
  • Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.

SPILLEREGLER

• Spilleren skal vælge størrelsen på den samlede indsats for at spille 10.000 måder.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Præmier uden bonus, der vises over SCATTER-symboler, er allerede blevet ganget med det samlede indsatsbeløb.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • WILD VOGTER LØVE erstatter alle symboler undtagen SCATTER.
  • WILD VOGTER LØVE forekommer kun på det øverste hjul.
  • Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Hvert vindende symbol (undtagen SCATTER) eksploderer og erstattes af symboler, der falder ned fra toppen af hjulene og fra højre på det øverste hjul.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 17-01-2023