Lucky Clucks 2: Rooster Respins

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Basisspillet indeholder et spillebræt, der består af 5 hjul med 3, 4, 4, 4 og 3 symbolrækker hver og 576 aktive måder.

Indeholder: ANY ADJACENT PAYS™ - Vinderkombinationer kan forekomme hvor som helst på hjulene!

3 eller flere matchende symboler på en måde på tilstødende hjul repræsenterer en gevinstkombination. Kun den højeste gevinst udbetales pr. måde.

Mådegevinster ganges med indsatsmultiplikatoren for gevinstspillet.

Jetonbelønninger ganges med indsatsmultiplikatoren for det vindende spil.

Din indsatsmultiplikator svarer til antallet af jetoner, du har spillet, delt med 0,15. For eksempel: Der spilles 0,3 jetoner pr. spin = 0,3 / 0,15 = en indsatsmultiplikator på 2.

Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination til den nuværende indsats-multiplikator.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Almindelige symboler

Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en måde.

Udbetalinger afhænger af din indsatsmultiplikator pr. spin.

Wild-symbol

Dette symbol er et wild-symbol og erstatter alle gevinstsymboler.

Dette symbol erstatter ikke scatter-symboler.

Scatter-symbol

Dette symbol er et scatter-symbol.

Dette symbol er kun tilgængelig i basisspillet.

Kylling-symboler

Disse symboler er passive symboler og udbetaler ikke.

Majs-symbol

Dette symbol er et passivt symbol og udbetaler ikke.

Dette symbol er kun tilgængelig i basisspillet.

Dette symbol vises kun på hjul 3.

Sol-symbol

Dette symbol er et passivt symbol og udbetaler ikke.

I basisspil forekommer dette symbol kun på hjul 1, 2, 4 og 5.

Hane-symbol

Dette symbol er et passivt symbol og udbetaler ikke.

Dette symbol er kun tilgængelig i basisspillet.

Dette symbol forekommer kun på hjul 1, 2, 4 og 5.

BIG BuildUp®-funktion

BIG BuildUp®-funktionen kan udløses tilfældigt på alle spin.

Under denne funktion kan 1 eller flere kyllinger lægge æg og afsløre funktionspræmier, som inkluderer Hønemor-præmien, Wild-symboler eller 2x, 3x, 4x eller 5x multiplikatorer.

Hvert tildelt Wild-symbol tilføjer en symbolposition til sit hjul.

Under denne funktion kan hanen få spillet til at re-spinne hjulene 1 eller flere gange. Under disse re-spin vil ethvert Wild-symbol, der blev tilføjet af kyllinger, blive på hjulene, og hjulene vil beholde det øgede antal symbolpositioner.

Hvis multiplikatorer tildeles med Hønemor-præmien, vil de udelukkende blive multipliceret med Hønemor-præmien. Hvis multiplikatorer tildeles uden Hønemor-præmien, vil de multiplicere alle evaluerede gevinstmåder under funktionen.

BIG BuildUp®-funktionen slutter, når alle funktionspræmier er blevet afsløret og alle re-spin er blevet fuldført.

Funktion-indsatsmultiplikatoren afgøres af indsatsmultiplikatoren i det funktionsudløsende spil.

Jetonbelønninger ganges med funktionsindsatsmultiplikatoren.

Jetongevinster tildeles straks. Symbolgevinster tildeles, når alle funktionspræmier er blevet afsløret sidst i hvert re-spin.

Funktionsgevinster lægge til almindelige gevinster.

Hane Re-spin-bonus

3 scatter-symboler udløser Hane Re-spin-bonussen.

I hvert bonusspin kan der lande en eller flere kyllinger, som tildeler wild-symboler. Hvert tildelt Wild-symbol tilføjer en symbolposition til sit hjul, der forbliver under resten af bonussen.

Wild-symboler vedbliver i efterfølgende bonusspin, og de flytter 1 symbolposition ned hvert spin, indtil de ikke længere findes på spillebrættet.

Bonussen kan genudløses; hvis der landede et Sol-symbol under et bonusspin, mådegevinster evalueres og hjulene spinner igen uden at flytte Wild-symbolerne 1 symbolposition ned.

Efter det sidste bonusspin afsluttes, er bonussen fuldført.

Bonus-indsatsmultiplikatoren afgøres af indsatsmultiplikatoren for det bonusudløsende spil.

Bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Bank-knap: Viser banksiden.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Startknappen: Afslutter spillet.

Knappen Venstrehåndstilstand: Aktiverer venstrehåndstilstand.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Lyd: Slår spillyd til.

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Vend tilbage-knap: Vender tilbage til spillet.

Autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Gratis Spil

Et Gratis Spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til penge- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller afvises.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et Gratis Spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de Gratis Spil.

Et afvist tilbud kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, afvist eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskillige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,16 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 16-01-2024