Summer Vibes Cash Shot

SÅDAN SPILLER DU

REGLER I BASISSPIL

Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination. Dette er et ANY WAY™-udbetalingsspil. Dette spil har 243 måder at vinde på. Tre eller flere af det samme symbol i vilkårlige positioner, fra venstre-til-højre, højre-til-venstre eller på de midterste 3 hjul, vil udbetale. Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

GRATIS SPINS

3 SUN -symboler udløser gratis spins-bonussen og tildeler 7 gratis spins. Når Gratis spins udløses, vises der 12 symboler, som du kan vælge mellem. Når der vælges 3 ens symboler, tildeles den tilsvarende multiplikator.

Multiplikatorer er x1, x2, x4 og x8.

BADEBOLD-symboler er tilgængelige under GRATIS SPINS, men multiplikatorer udbetales KUN på kombinationsgevinster og gælder IKKE for BADEBOLDE.

Det er ikke muligt at udløse bonussen igen. SUN-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

SUN-RESPIN

I BASISSPILLET kan du vilkårligt udløse SUN-RESPIN-funktionen. Denne funktion aktiveres vilkårligt, hvis du får 2 SUN-symboler på hjulene. Hjulene uden SUN-symboler drejer igen, og hvis der vises et SUN-symbol, udløses de Gratis spins.

BADEBOLD-RESPIN

I GRATIS SPINS kan du vilkårligt udløse BADEBOLD-RESPIN-funktionen. Denne funktion aktiveres vilkårligt, hvis du får 2 eller flere BADEBOLDE på hjulene. Spillet vil indeholde alle synlige BEACH BALL-symboler og RESPINNE alle hjul. Når RESPIN slutter, vil du blive tildelt en gevinst, som svarer til antallet af tilstedeværende BADEBOLD-symboler.

BADEBOLD

Der er BADEBOLD-symboler, som kan vises på ALLE hjul.

Når 3 eller FLERE af disse symboler vises, tildeles der en præmie i henhold til tabellen:

Badebolde

Præmie

3

2x

4

3x

5

5x

6

10x

7

25x

8

50x

9

75x

10

100x

11

250x

12

500x

13

1.000x

14

2.500x

15

5.000x

Præmierne fra 5 BADEBOLDE eller højere vises altid på skærmen.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-BONUSSEN starter.

Funktionen BUY PASS™ har en forventet tilbagebetaling på  96.10 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling over adskillige spillesessioner.

JURIDISK MEDDELELSE𠊎nhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige £ 250.000. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil. Den forventede tilbagebetaling for dette spil er  96.10 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling over adskillige spillesessioner.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. Og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.