Sweet Candy Cash Megaways

Sweet Candy Cash Megaways™ er et 6-hjuls, 2 til 7-rækkers videoslot med 64 til 117.649 gevinstmåder, med wilds, tilfældige begivenheder, omdrejninger og Gratis Spins med udvidende multiplikatorer.

• Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises på indsatskontrollen.
  • Spin-knappen starter spillet for den aktuelt viste indsatsværdi.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til PAYOUT SCREEN.
  • Flere gevinstmåder lægges sammen for at tildele et samlet beløb vundet for det placerede væddemål.
  • Gevinster beregnes ved at: Tælle antallet af på hinanden følgende hjul med matchende symboler og multiplicere den relative multiplikator, som vist i udbetalingsværdierne, med produktet af antallet af matchende symboler på hvert hjul. Denne værdi ganges derefter med indsatsen/20 for at finde kontantudbetalingen.

Omdrejninger

• Når en gevinstmåde udbetaler, ødelægges symbolerne, og alle resterende symboler vælter ind for at erstatte dem.
  • Alle ødelagte symboler erstattes med symbolerFRA højere oppe på hjulene.
  • Hvis de nye symboler også danner en gevinstmåde, udbetales disse også, og flere symboler vælter ind for at erstatte dem. Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan forekomme flere gevinstmåder.

Wid

• Wild kan vises på hjulene 2,3,4,5,6 under grundspil og Gratis Spins.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler undtagen for Magic Candy.

Chokoladefontænen

• Chokoladefontænen kan i grundspillet tildele:
    • 2-4 yderligere Wilds.
    • Op til 3 positioner på slikkepinden.
    • Op til x5 gevinstmultiplikatorer.
    • Et enkelt re-spin uden at miste Candy Cane positionen.
  • Chokoladefontænen kan under Gratis Spins tildele:
    • 2-4 yderligere Wilds.
    • Stigende op til +3 for den globale multiplikator under Gratis Spins.
    • Op til 4 ekstra Gratis Spins.
    • Lås hjulene til en højde på 7 symboler.
  • Låsning af et hjul giver 1 ekstra multiplikator.
  • På den sidste re-spin vil låsning af alle hjul give 1 ekstra re-spin, der også kan genudløse.

Magic Candy

• Magic Candy aktiverer striberne på slikkepinden ved at dukke op tilfældigt under omdrejninger.
  • Magic Candy kan kun vises under omdrejninger i grundspillet.
  • Det maksimale antal symboler for Magic Candy, der vises på ethvert tidspunkt, er 3.
  • Hvert symbol aktiverer 1 til 3 striber på slikkepinden.
  • Når striber på slikkepindene er blevet aktiveret, vil symbolet for Magic Candy eksplodere og vælte ud over brættet, hvilket tillader nye symboler at vælte ind.

Gratis Spins

• 8 Gratis Spins udløses ved at aktivere mindst 8 striber på slikkepinden.
  • Hver efterfølgende gevinst aktiverer 1 stribe. Tilfældige begivenheder som Chokoladefontænen eller Magic Candy kan også tilføje striber.
  • 8 kugler udløser 8 Gratis Spins.
  • 9 kugler udløser 9 Gratis Spins.
  • 10 kugler udløser 10 Gratis Spins, der starter med en x2 -multiplikator.
  • 11 kugler udløser 11 Gratis Spins, der starter med en x2 -multiplikator.
  • 12 kugler udløser 12 Gratis Spins, der starter med en x3 -multiplikator.
  • 13 kugler udløser 12 Gratis Spins, der starter med en x3 -multiplikator og en øget chance for, at Chokoladefontænen dukker op
  • Den nuværende multiplikator gælder for enhver gevinst, der optjenes. Mens denne multiplikator er i kraft, vil stigninger i multiplikatoren påvirke alle efterfølgende gevinster.
  • Yderligere Gratis Spins kan nås ved at have flere successive omdrejninger.
  • Der kræves mindst 4 omdrejninger for at udløse yderligere 2 Gratis Spins.
  • Hver på hinanden følgende omdrejning udover 4 udløser 1 ekstra Gratis Spin, op til maksimalt 4 ekstra Gratis Spins

Spin Indstillinger

• For at få adgang til spin indstillingerne skal du klikke på menuknappen og derefter vælge tandhjulet i menuen.
  • Lydeffekter Slår lydeffekter til eller fra.
  • Slår baggrundsmusik til eller fra.
  • Tryk på mellemrum for spin Slår til eller fra for at kunne placere indsatser og spinne med mellemrumstasten. (Kun for fast computer)
  • Vis hjælpeskærm ved indlæsning Slår introskærmen til eller fra.

Spilhistorik

• For at få adgang til spilhistorik, klik på Hamburger-menuknappen og derefter vælge stopuret i menuen.
  • Du kan gennemgå spilresultater fra ethvert af dine tidligere spil gennem denne nyttige grænseflade.
  • Hvis du gerne vil undersøge ethvert spilresultat, kan du vælge en hvilket som helst indsats fra dine sidste 100 spins og bore ind til hvert hjulresultat for at se et spin- eller omdrejningsresultat.

Indsatskontrol

• Du kan ændre din indsats ved at åbne for indsatskontrollen.
  • Pilene på hver side af din indsatsværdi giver dig mulighed for at ændre indsatsen.
  • Knappen for maksimalt væddemål øger din indsats til den maksimalt tilladte værdi.

Avancerede Indstillinger For Automatisk Spil

• For at indstille avancerede indstillinger for automatisk spil klikkes på symbolet AUTOPLAY.
  • På enhver gevinst Stopper aotomatisk spil, når du vinder en runde.
  • Til enkelt gevinst fra Stopper automatisk spil, når det beløb, du vinder, overstiger eller svarer til det angivne beløb.
  • Hvis kontanter stiger med Stopper automatisk spil, hvis kontanter stiger med det angivne beløb.
  • Hvis kontanter falder med Stopper automatisk spil, hvis kontanter falder med det angivne beløb.
  • %Når du går ind i en funktion%b Stopper automatisk spil når en spilfunktion udløses.
  • Bemærk: Hvis du afbrydes under spillet, vender alle indstillinger for automatisk spil tilbage til standard, når spillet genindlæses.
  • Bemærk: Nogle indstillinger for automatisk spil er obligatoriske i nogle jurisdiktioner og kan ikke deaktiveres.

Retur Til Spiller

• Retur til spiller for det normale spil er 96.20%

Yderligere Information

• Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Hvis resultatet kan bestemmes, bliver den korrekte gevinst udbetalt.
  • Hvis resultatet ikke kan bestemmes, refunderes indsatsen.
  • Hvis runden er blevet efterladt af spiller, men kunne have været genoptaget, vil indsatsen afgøre dette fra sag til sag.
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.
  • Sidst opdateret 17/05/2023

Seneste opdatering: 15-06-2023