Wild Wild Bison

Indsaml Bison Mønter for de største gevinster i WILD WILD BISON™, videoslot spillet, der starter med 2304 måder at vinde på. Når du lander 2 VILD-symboler, øges hjulene til 5625 måder med alle Bison Mønter symboler fanget og indsamlet. GULDFEBER funktionen vil give spins, hvor alle Bison Mønt-symboler indsamles med en ny multiplikator, der anvendes på Bison Mønterne for hvert GULDFEBER SPIN. Forvent GULDFEBER SPINS med GYLDNE gevinster med WILD WILD BISON™.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.07%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.
Kun den højeste gevinstkombination per aktiv gevinstkombinations udbetaler. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

GEVINSTKOMBINATIONER beregnes fra venstre mod højre og kun ad sidestillede hjul.
Gratis Spil spilles med samme indsats som det spil, der udløste spillet.
Gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.
Gratis Spil: det er muligt at udløse på ny.

GENERELLE INDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen GENERELLE INDSTILLINGER for at åbne oversigten over generelle indstillinger.

LYDLØS/LYD TIL

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

SPIL

Klik på SPIN-KNAPPEN eller tryk på MELLEMRUMSTASTEN for at starte et spil med den nuværende SAMLEDE INDSATS.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen AUTO-SPIN for at åbne auto-spin-menuen.

SAMLET SATS

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

LUK

Klik/tryk på LUK for at vende tilbage til spilskærmen.

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

GENERELLE INDSTILLINGER

HOVEDMENU

INTRO SKÆRM

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIL

MELLEMRUM SPIL

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

LYD

SPILLELYDE

SPILLETS LYDE er som standardindstilling slået FRA. Når de er slået FRA, er det kun LYDEFFEKTERNE, som er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE er OFF (FRA). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

STOP VED BONUS

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop AUTO-SPIN, hvis det samlede tabte beløb overstiger den fastsatte TABSGRÆNSE.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop AUTO-SPIN, hvis en gevinst overstiger den fastsatte ENKELTE GEVINSTGRÆNSE.

Seneste opdatering: 19-10-2023