The Wild Wings of Phoenix

GENERELLE REGLER

er en videospillemaskine med 5x3, 10 linjer, Expanding Wilds og Unlimited Free spins med Major upgrades.
Dette spil har et fastlagt antal af 10 udbetalingslinjer. Du kan ikke ændre antallet af aktive udbetalingslinjer Ændring af satsbeløbet ændrer automatisk gevinststørrelserne, der vises i gevinsttabellen. Disse gevinststørrelser vises i din valgte valuta.
Du vinder, når der kommer ens symboler ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje fra venstre mod højre (se gevinsttabellen for flere detaljer).
Kun den højeste gevinst på en aktiv gevinstlinje vil blive udbetalt.
Hvis du havde mere end en gevinst på et enkelt træk, vil det samlede beløb fra dine gevinster blive lagt sammen og vist i gevinstfeltet samt tilføjet til din saldo.

GENERELLE INDSTILLINGER

Aktivér “AUTOMATISK JUSTERING AF INDSATSSTØRRELSE” for automatisk at ændre din indsatsstørrelse til den højest mulige indsatsværdi, i tilfælde af at den aktuelle indsatsværdi overstiger din saldo.
Aktivér “VENSTREHÅNDSTILSTAND”, såfremt du er venstrehåndet.
Aktivér “BRUG MELLEMRUMSTASTEN” for at kunne starte en tur ved at trykke på mellemrumstasten.
Vælg "SPROG" for at skifte sprog i spillets brugergrænseflade.

EXPANDING WILDS

Wild-symboler kan lande på 2, 3 og 4.
Efter et Wild-symbol lander, udvides det for at fylde hele hjulet.
Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, med undtagelse af Scatter-symbolet.

MAJOR UPGRADES

Free Spins-funktionen er progressiv med hjulstrimler, som ændres, når niveauet stiger.
Funktionen starter på niveau 1.
Under Free Spins øger hvert Wild-symbol niveauet med 1 i rækkefølgen vist øverst på

spilskærmen:

Niveau 2 - Alle på hjulstrimlerne bliver indtil rundens slutning.
Niveau 3 – Alle på hjulstrimlerne bliver indtil rundens slutning.
Niveau 4 – Alle på hjulstrimlerne bliver indtil rundens slutning.
Niveau 5 – Alle på hjulstrimlerne bliver indtil rundens slutning.
Niveau 6 – Alle på hjulstrimlerne bliver indtil rundens slutning.

VILKÅR OG BETINGELSER

Efter 10 minutters inaktivitet vil spillet automatisk afslutte din session. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig. Bare genstart spillet, så kan du fortsætte,
hvor du slap.
Hvis du bliver frakoblet spillet, eller der sker en funktionsfejl, og du genstarter spillet, vil din saldo blive genindstillet til det beløb, du havde inden afbrydelsen.
I tilfælde af en uenighed, eller hvis saldoen ikke er vendt tilbage din det seneste beløb efter et vist antal dage, vil problemet blive løst ved hjælp af kommunikation med
operatørens tekniske supportteam.
I tilfælde af en defekt bliver alle berørte spilsatser og udbetalinger anset for ugyldige, og alle berørte satser bliver refunderet.
Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er 95.4 %.

Seneste opdatering: 14-02-2024