Snake

ALLE REGLER

Velkommen til SNAKE! Denne enarmede tyveknægt omfatter et klassisk SNAKE Jackpot-bonusspil og GRATIS SPIL med tilfældig multiplikatorbonus.

SPILLEREGLER

SNAKE er en enarmede tyveknægt med 5 hjul og 20 FASTE gevinstlinjer fra venstre mod højre. Alle linjegevinster ganges med væddemålet pr. linje undtagen Scatter-gevinster. Scatter-gevinster ganges med totalt væddemål. Alle symboler udbetaler fra venstre mod højre på valgte gevinstlinjer undtagen Scatters. Kun den højeste gevinst udbetales for hver linje. Ved gevinst på flere gevinstlinjer, bliver alle gevinster tilføjet til den samlede gevinst.

Spillet har otte almindelige symboler som vinder, hvis tre eller flere er på linje i en sekvens på en gevinstlinje startende yderst fra venstre. Væddemålet deles ligeligt mellem 20 gevinstlinjer for at give væddemål pr. linje.

AUTOSPIL

SPIL-MULIGHEDER

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Tryk på knappen for at BEKRÆFTE og start spins.

BONUSSPIL

Under bonusspillet styrer spilleren en slange og skal indsamle søjler, som giver enten kontantværdi, bonusnøgle, jackpot-nøgle eller bombe. Når 3 bonusnøgler er indsamlet bliver bonusmeteret nulstillet. Bonusspillet slutter, når spilleren enten samler en bombe fra en søjle, eller rammer med slangens hoved ind i kroppen. Bonusspillet slutter også, hvis der vindes en Jackpot - Kun Jackpot-beløbet udbetales.

Aktivering af Auto-Snake aktiverer automatisk styring af slangen under bonusspillet. Her vil slangen altid følge den korteste rute til den nærmeste collectable. Auto-Snake er præcis, men mere erfarne spillere vil måske foretrække selv at styre slangen, da Auto-Snake-funktionen ikke medfører 100 % præcision.

Spillet har en Jackpot på mellem kr.100 000 ‐ kr.150 000. Jackpot-beløber vises altid øverst under bonusspillet. Dette er en fast Jackpot, og giver kun den viste værdi. Denne kan vindes hvis Snake-bonusspillet åbnes med tre eller flere bonus scatter-symboler, og hvis en af de følgende betingelser er opfyldt

- Spilleren fylder Jackpot-måleren under bonusspillet.

- Spiller fuldfører bonusspillet ved at have en slange i fuldstørrelse.

Under funktionen kan en spiller vinde mellem 1,1x og 34x deres samlede væddemål, Jackpot-chance ikke omfattet. Fire eller fem bonussymboler giver en garanteret gevinst på 50x og 500x det samlede væddemål oven i funktionsgevinsten.

INDSAMLINGSMEKANIK

Under primærspillet kan spilleren samle bogstaver på hvert hjul – ‘S’, ‘N’, ‘A’, ‘K’ ‘E’. Hvert bogstav kan kun komme på et bestemt hjul. For eksempel kan ”S” kun komme på hjul ét, ”N” kan kun komme på hjul to, ”A” kan kunne komme på hjul tre osv.

Indsamling af disse dele får ordet ”SNAKE” til at begynde at lyse op. Når tre af disse dele er samlet, vil ”SNAKE” lyse helt op, og give spilleren bonusspillet. Mængden som en spiller vinder her, er baseret på et bidrag til bonuspuljen på 15 % af den samlede sum for hvert væddemål. Bonuspuljen nulstilles hver gang indsamlingsfunktionen slutter.

Hvis spilleren fuldfører delindsamlingen, og også får en anden bonusfunktion såsom gratis spil/bonus – spilles begge bonusser, den ene efter den anden.

Dele samlet af spilleren gemmes mellem spilsessioner.

GRATIS SPIL

Gratis spil aktiveres af tre eller flere gratis spil-symboler på hjulene. Dette giver ti gratis spil. Delindsamling har meget større chance for at komme under gratis spil.

Gratis spil spilles med samme væddemål og rækker, som det spil der udløse dem.

Under hver gratis spilrunde tildeles en tilfældig multiplikator til hvert spil som angivet herunder;

Multiplikator

Chance

1

14%

2

17%

3

21%

4

17%

5

10%

6

7%

7

5%

8

4%

9

3%

10

2%

i alt:

100%

I tilfælde af en bonus under et gratis spil, vil den gevinst også blive ganget med den forbundne multiplikator.

Gratis spil kan udløses igen. Udløses de igen gives ti gratis spil.

Fire eller fem gratis spilsymboler giver en garanteret gevinst på 50x og 500x det samlede væddemål oven i funktionsgevinsten.

SÅDAN SPILLER DU

- Vælg væddemål

Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde

Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse

Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud

Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger

Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 98.005%.

TASTATURGENVEJE

”MELLEMRUMSTAST” og ”ENTER”-knapperne på tastaturet kan bruges til at starte og standse spillet. ”I” kan bruges til at åbne/lukke gevinstoversigt og ”ESCAPE” kan bruges til at lukke alle åbne menuskærme.

Under bonusspil kan WASD samt piletasterne bruges til at styre slangen.

SPILINDSTILLINGER

Spillyde  – Slår lyde til eller fra.

Gevinsttabel  – Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.

Spilregler  – Åbner spillets regler.

Hjem  – Tager spilleren tilbage til lobbyen.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler. Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke afsluttes indenfor 90 dage, lukkes det. Spillerens væddemål og samlede gevinster fra det afbrudte spil går tabt.

Seneste opdatering: 05-11-2020