Dog Town Deal

Om spillet

Dog Town Deal er et 5-hjulet spil med 20 udbetalingslinjer og følgende features THE DEAL, TOP DOG GRATIS SPIL, BLACKJACK og MULTIPLIKATOR LADDER.

Den teoretiske udbetaling er 96.15%.

Særlige symboler

WILD-SYMBOLER

WILD-symboler erstatter alle symboler, undtagen KORT SCATTER-SYMBOLER.

KORT SCATTER-SYMBOLER

KORT SCATTER-symboler er kun tilgængelige i hovedspillet.
Hvis der lander 2 KORT SCATTER-symboler, hvor som helst på skærmen i hovedspillet, tildeles THE DEAL-featuren.
Hvis der lander 3 KORT SCATTER-symboler, hvor som helst på skærmen i hovedspillet, tildeles der 7 TOP DOG GRATIS SPIL.
Hvis der lander 4 KORT SCATTER-symboler, hvor som helst på skærmen i hovedspillet, tildeles der 10 TOP DOG GRATIS SPIL.
Hvis der lander 5 KORT SCATTER-symboler, hvor som helst på skærmen i hovedspillet, tildeles der 15 TOP DOG GRATIS SPIL.

Særlige spilfunktioner

SPILLEKORT

THE DEAL og TOP DOG GRATIS SPIL anvender et standard sæt spillekort i deres feature.
Hvert kort har en af de 4 kulører: Hjerter, Ruder, Spar og Klør.
Hver korthånd har en af de 13 rang gående fra 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A.
Det spil kort, som spillet anvender, erstatter kortet efter det er blevet trukket. Det er derfor muligt at trække det samme kort flere gange.

HÅNDEVALUERING

En gruppe af kort refereres til som en hånd. Korthænder evalueres og tildeles en score under THE DEAL og TOP DOG GRATIS SPIL.
De nummererede kort (2 til 10) tildeler deres talværdi som en score.
J, Q, K tæller 10 point mod scoren.
Es tæller enten 1 eller 11. Hvis scoren bliver over 21, når det tæller som 11, tæller esset som 1 i stedet. Scoren for det samme Es kan derfor ændres mellem evalueringer.
Håndens score er den samlede score for hvert kort.
En score over 21 anses altid for BUST.
En hånd anses for at have BLACKJACK, hvis scoren er præcis 21 og hånden har præcis to kort.
En hånd anses for en 5 CARD CHARLIE, hvis scoren er 21 eller mindre og hånden har præcis fem kort.

THE DEAL

Hvis der lander præcis 2 KORT SCATTER-symboler i hovedspillet, udløses THE DEAL-featuren inden gevinstevalueringen.
KORT SCATTER-symboler vendes om for at afsløre to tilfældige spillekort. Disse kort danner en hånd på to kort.
Hvis håndens score er mindst 16, tildeles der en udbetaling i henhold til nedenstående.
21: 15x indsats
20: 5x indsats
19: 4x indsats
18: 3x indsats
17: 2x indsats
16: 1x indsats

TOP DOG GRATIS SPIL

Hvis der lander 3, 4, 5 SCATTER-symboler, tildeles der henholdsvis 7, 10, 15 TOP DOG GRATIS SPIL.
TOP DOG GRATIS SPIL indeholder BLACKJACK- og MULTIPLIKATOR LADDER-featuren.
Hvis spillerens hånd stadig indeholder kort, når TOP DOG GRATIS SPIL er blevet spillet, bliver spilleren tildelt et ekstra TOP DOG GRATIS SPIL.
TOP DOG GRATIS SPIL slutter straks, hvis trin 1.000x nås.

BLACKJACK

Under TOP DOG GRATIS SPIL overføres spillerens hånd mellem spins. Hånden starter tom.
Hver gang et spin tildeler en linjegevinst, tilføjes der tilfældige kort til hånden, baseret på den længste gevinst.
Der tildeles henholdsvis 1, 2, 3 kort for gevinstlængder på 3, 4, 5 symboler.
Kortene gives et ad gangen. Hånden evalueres efter hvert kort.
Hver gang hånden bliver evalueret og den er bust, bliver den kasseret.
Ellers, hvis hånden har FIVE CARD CHARLIE, BLACKJACK eller en score på mindst 16, så tildeles der et fremskridt på MULTIPLIKATOR LADDER og hånden kasseres.
Ellers beholdes hånden.

MULTIPLIKATOR LADDER

Spilleren starter på stigens trin 0.
BLACKJACK tildeler 3 trin.
5 CARD CHARLIE tildeler 2 trin.
En score på mindst 16, men ikke bust, tildeler 1 trin.
Sidst i gratis spil tildeles spilleren en udbetaling baseret på det trin på stigen, der blev nået. Dette et en ekstra gevinst ud over de andre gevinster fra TOP DOG GRATIS SPIL.

KØB-FEATURE

• Køb-featuren kan aktiveres via hovedspillet.
  • Ved at betale 50 x indsatsen, udløser du gratis spil-featuren med 3+ KORT SCATTER-symboler.
  • RTP med Featurekøb er 96.67% for TOP DOG GRATIS SPIL.
  • Køb-featuren er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 11-04-2023