Moon Temple

Spilleregler

• Moon Temple er en video-automat med 3x4x5x5x4x3 hjul og 80 gevinstlinjer.
  • Spilles har to dele: Collection Games og Moon Spins.
  • Moon Spins samles under Collection Games og spilles når Collection Game er slut.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Gevinster betales fra venstre til højre på sammenstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre, undtagen scatters, som giver gevinst hvor som helst.
  • Gevinstoversigt beløb, der først vises, er baseret på de aktuelle kreditter valgt.
  • Der spilles altid på 80 linjer.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen.
  • Vælg kredits per spin (50, 100, 150, 250 eller 500).
  • Alle kredit indsatser ganges med kreditværdien.
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Vundet-feltet viser gevinster i kredits.
  • Bonusgevinster lægges sammen med gevinster som vises i gevinstfeltet
  • Scatter gevinster (hvis der er nogen) udbetales sammen med hjul gevinster.
  • WILD prinsessen erstatter alle symboler, undtagen scatter-symboler.
  • 3 scattered BONUS TEMPEL-symboler udløser 8 gratis Collection Games.
  • BONUS TEMPEL-symbolet vises i hovedspillet.
  • Der bruges forskellige hjul i hovedspillet og bonusspillet.
  • Collection games kan ikke genudløses.
  • Du kan ikke vinde yderligere Moon Spins under moon spin.
  • Collection games og Moon Spins spilles med den samme indsats som i det spil der udløste dem.
  • Klik på SPIN eller mellemrumstasten for at gentage det forrige spil.
  • Højere værdibetegnelse: 1K=1000, 1M=1.000.000, 1B=1.000.000.000.

Collection Game spilleregler:

• Collection Games spilles på andre hjul.
  • Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre på efterfølgende hjul startende med det første hjul, undtagenscatter MOON SPIN+ 1, som giver gevinst over alt.
  • Freespin meteret er vist som Collection Game X of 8.
  • FREESPIN WILD prinsessen er en WILD som erstatter alle symboler, undtagen MOONSPIN+1.
  • MOON SPIN+1 vises og er kun gyldige i Collection games.
  • 1 MOON SPIN samles for hver scatter MOON SPIN +1 som vises i hvert Collection Game.

Moon Spin spilleregler:

• Moon Spins er akkumuleret i løbet 8 Collection Games og spilles ved afslutningen af Collection Game spin.
  • Under Moon Spins, bliver RED PANTHER en WILD PANTHER.
  • WILD PANTHER erstatter alle symboler.
  • Moon Spin spilles på andre hjul.
  • Moon Spin metereret viser antal Moon Spin samlet i Collection Games.
  • Moon Spin meteret falder for hvert Moon Spin der spilles, til der ikke er flere Moon Spin tilbage.
  • Collection games og Moon Spin spilles med samme indsats som i det spil der udløste dem.

Autospin

• I lande hvor dette bonusspil er tilgængeligt, kan dit spil gentages 5, 10, 20, 50 eller 100 gange.
  • Klik på autospin-knappen og vælg et antal i pop-up menuen.
  • Klik på STOP for at afbryde autospin.
  • Autospin deaktiveres efter en bonus