Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls

Mål:

Loot’EnKhamun and Dead Sea Scrolls er en "All Ways" spilleautomat med fem hjul uden betalingslinjer og med 243 måder at vinde i hovedspillet samt gratis spil. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (Ways) inklusiv hjul 1. Scatter hieroglyf-symboler giver ikke gevinst. Der findes fem forskellige scatter "hieroglyf"-symboler, et for hvert hjul. Når tre hieroglyf-symboler ses på hjulene, udløses Loot’EnKhamun bonusrunden med gratis spil. Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Loot’EnKhamun logo-wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler og findes kun på hjulene 1, 2, 3 og 4 i hovedspillet.

Spilinformation:

• Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls er en way gevinst spilleautomat med 243 måder at vinde.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Ticker-meddeleleserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Du kan ændre indsatsen ved at klikke på og ændre indsatsmåleren.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i gevinstmåleren nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.
  • Spil for sjov er kun tilgængeligt i desktop-versionen.

Sådan spiller du:

• Spil: SPIL-knappen  som findes nederst på skærmen i portræt modus og til højre på skærmen i landskab modus, starter spillet.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på  og ved at ændre indsatsmåleren som vist herunder.

• MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med MAKS. INDSATS. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".
  • Klik på AUTOSPIL for at bruge autospil. knappen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i slider-menuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Antal spil for UKGC-brugere fra Storbritannien: Spillet spiller det antal spil der er valgt i slider-menuen. Du kan maks. vælge 100 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spiller automatisk til bonusrunden udløses.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

• Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på Stop autospil for at stoppe AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Klik på menu  for at se indstillinger som gevinstoversigt, spilindstillinger, autospil, i-knappen og kassen.
  • Klik på "Lobby"  for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Se gevinstoversigten ved at klikke på .
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på .
  • Klik på "Lyd" for at slå lyden til/fra.
  • Klik på Kasse for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke INDSATSVÆRDIEN.

Spilleregler:

• Dette er en "all ways" automat". Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer, inklusiv hjul 1, undtagen scatter hieroglyf-symboler som betaler hvor som helst.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Kun højeste gevinst på alle mulige Way-måder kommer til udbetaling.
  • Alle mulige gevinstkombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende yderst til venstre, undtagen i tilfælde af jackpot.
  • Loot'enKhamun logoet er er Wild-symbol som erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler. De vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Scatter symboler udbetales ikke.
  • 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler hvor som helst på hjulene udløser gratis spil bonusspillet.
  • Scatter-symboler dukker ikke op i løbet af gratis spil.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 91,90%.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

BONUSREGLER:

• Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere af de 5 scatter hieroglyf-symboler ses på hjulene.
  • Når bonusspillet er blevet udløst, kan spilleren vælge en af de tre tilgængelige ruller.
  • Spilleren vil modtage 10 gratis spil og et specielt ekspanderende symbol.
  • Alle gevinster vundet med gratis spil ganges med den indsats der udløste gratis spillene.
  • Et specielt ekspanderende symbol (undtagen Scarab) vælges tilfældigt sammen med gratis spillene.
  • Under gratis spil, når alle linjegevinster er blevet udbetalt og hvis det specielle ekspanderende symbol vises hvor som helst på hjulene, erstattes symboler på disse hjul af det specielle ekspanderende symbol, hvis der er nok symboler til en gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle speciele ekspanderende symbol gevinster udbetales.
  • Gratis spil kan ikke genudløses under gratis spil.
  • Når alle gratis spil er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.
  • Gratis spil gevinster lægges til Way-gevinster.

JACKPOT REGLER:

• The Big One Jackpotten kan udløses når som helst, i normalt spil, under autospil og i bonusspillet.
  • Der skiftes fra hovedskærmen til jackpotskærmen, når spilleren har vundet en jackpot, hvor alle jackpotværdierne vises.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
  • Farven rød repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
  • Farven blå repræsenterer Quick Cash jackpotten.
  • Farven lyserød repræsenterer Super Cash jackpotten.
  • Farven lilla repræsenterer Mega Cash jackpotten.
  • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises til højre. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpots værdier i jackpot ticker-området på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 91,90%.

Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Gå til Kassen  og indbetal.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.