Money Track 2

SPILLEREGLER

Money Track 2

Hop ombord på Money Track 2, og forbered dig på en rejse ind i fremtiden!

Dette spillemaskinespil har 40 faste gevinstlinjer, der kan belønne dig med den højeste multiplikator på 50.000 gange din indsats. Hold dit eventyr på skinnerne ved at lande 6 bonus tog-symboler for at komme ind i bonusrunden og samle ulåste specialsymboler, der udløser gevinster. Alle ombord.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.00%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

GEVINSTLINJER

40 faste betalingslinjer.

Udbetalinger sker i henhold til gevinsttabellen (værdier i x Bet)

Alle symboler betaler fra venstre mod højre.

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes til den samlede gevinst.

Kun en gevinstlinjes højeste gevinst udbetales.

Der er en GEVINSTGRÆNSE på x50.000, som gælder for både GRUNDSPILLET og CASH BONUS.

WILD SYMBOLER

Wild-symboler erstatter alle symboler bortset fra TOG-SYMBOLER.

TOG-SYMBOLER

TOG-SYMBOLER kan lande på et hvilket som helst hjul.

TOG-SYMBOLER kan indeholde multiplikator-værdier, som kun kan aktiveres i CASH BONUS-funktionen.

Hvis der landes 6 eller flere TOG-SYMBOLER i grundspillet, vil det udløse CASH BONUSfunktionen.

Hvert TOG-SYMBOL, som lander i grundspillet, tæller for 1 skridt henimod udløsningen af den næste BONUS-UVDIDER

TOGRØVERI (Grundspil)

MULTIPLIKATOR

Hvert TOGSYMBOL, der lander i grundspillet, tilføjer +1 multiplikator til samlingen over det tilknyttede hjul.

NULSTIL

Hvis der ikke lander nogle TOGSYMBOLER, nulstilles samlingerne over hjulene, så de bliver tomme.

INKASSÉR

TOGRØVERI udløses, når TOGRØVERI-symbolet lander.

TOGRØVERI-symbolet samler alle multiplikatorer fra ovenover alle hjul og udbetaler den samlede multiplikator x den samlede indsats.

Multiplikatorer over hjulene nulstilles, så de bliver tomme.

CASH BONUS-UDVIDERE

Spillet starter på niveau 1, hvor den første Cash Bonus-forstærker er låst op.

For at låse de andre Cash Bonus-forstærkere op, skal du lande tog-symboler i grundspillet.

Under CASH BONUS-funktionen kan du lande en hvilken som helst af de aktiverede CASH BONUS FORSTÆRKERE.

1. udvider- Gemmer på en multiplikator-værdi på mellem x2 og x30.

2. forstærker – Afslører en multiplikatorværdi på mellem x2 og x50. Føjer multiplikatorværdien til alle andre multiplikatorer i gitteret.

3. forstærker – Afslører en multiplikatorværdi på mellem x2 og x80. Fordobler multiplikatorerne på gitteret.

4. udvider- Gemmer på en multiplikator-værdi på mellem x2 og x100. Samler alle multiplikator-værdier på alle øvrige symboler på gitteret.

CASH BONUS-funktion

Tre (3) spins tildeles, når funktionen udløses.

Når der landes enten TOG-SYMBOLER eller BONUS-UDVIDERE på hjulene, vil symbolerne falde ned på det laveste område på det pågældende hjul TOG-SYMBOLER og BONUS-UDVIDER symboler holdes på deres position.

En komplet række med 5 symboler på den nederste række vil tildele multiplikatorer på tværs af alle symboler og vil nulstille spins til tre (3). De tildelte symboler fjernes fra rækken i bunden og alle øvrige symboler falder ned på det laveste område på det pågældende hjul.

Hvis to rækker gennemføres i samme spin, låses den næste forstærker op.

KØB FUNKTION (valgfri)

CASH BONUS-runden kan udløses fra grundspillet med det samme ved at købe det.

1. Starter cash bonus med 2 forstærkere for 75 x indsatsen.

2. Starter cash bonus med 3 forstærkere for 125 x indsatsen.

3. Starter cash bonus med 4 forstærkere for 200 x indsatsen.

4. Køb en tilfældig mulighed for 115x indsatsen.

DUFF-TOG-SYMBOL

DUFF-TOG-SYMBOL kan lande på et hvilket som helst hjul under CASH BONUS.

DUFF-TOG-SYMBOL tæller med i linjegevinster i CASH BONUS. Der udbetales ingen multiplikatorer for disse symboler.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her

SPILLEREGLER Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

SATS INDSTILLING

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN Tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL KNAP (valgfri) Klik på AUTO SPIL for at aktivere AUTO SPIL indstillingerne.

LYD KNAP Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU KNAP Klik for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

SATS INDSTILLING Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri) Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLET SATS Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

Seneste opdatering: 25-05-2023