Ooh Ahh Dracula

Introduktion til spillet

"Dracula er et spil med 5 hjul og 3 synlige symboler for hvert hjul. Spillet har en fantastiske frispinbonus i flere niveauer samt et Hi Roller-spil, der udbetaler hele 99 %."

Sådan spiller du

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne INDSATS "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Standardvalget af gevinstlinjer er 10.
Gevinstlinjerne er ikke justerbare i dette spil.

Start spillet

Tryk på SPIN for at starte spillet.
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske spil.
Vælg dit ønskede antal spin ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY
Tryk på "STOP" for at annullere automatisk spil.

Hjælp

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Bonussen med frispin

Tre scatter-symboler på hjul 1 til 5 udløser Free Spins-bonussen med 15 indledende frispin og chancen for at forøge dette i Heart Attack Bonus.
Heart Attack Bonus låser spillerens frispinsymboler og spiller evt. hjul uden frispinsymboler, hvilket giver chancen for at forøge adgangen til frispin ved at få op til 5 frispinsymboler.
Ved adgang til frispin vælges ét af symbolerne som joker for den pågældende runde frispin.
Fire scatter-symboler på hjul 1 til 5 udløser "Stake it or Leave it Free Spins", der præmieres med 2 runder frispin, hvor runde 1 består af 15 frispin med 1 jokersymbol, og runde 2 består af 10 frispin med 2 jokersymboler.
Når runde 1 er fuldført, kan spilleren vælger at modtage gevinsten fra runde 1 eller fortsætter med at spille om gevinsten for resultatet i runde 2.
Fem scatter-symboler på hjul 1 til 5 udløser "Super Stake it or Leave it Free Spins", der giver spilleren 3 runder frispin, hvor runde 1 består af 15 frispin med 1 jokersymbol, runde 2 består af 10 frispin med 2 jokersymboler, og runde 3 består af 5 frispin med 3 jokersymboler.
På hvert stadie bliver spilleren bedt om at træffe en beslutning om enten af acceptere den aktuelle gevinst eller spille om den for resultatet i næste runde.

Bedste strategiindikator

Med henblik på at hjælpe spilleren med beslutningstagning har vi inkluderet en funktion, der indikerer den statistisk bedste beslutning.
Den hånd, der kommer op af graven, peger for at indikere, om du bør acceptere gevinsten eller fortsætte med at spille.
Den indikerede bedste strategi er ingen garanti for noget resultat i noget individuelt spil.

Hi roller-spilpræmier

Spil 5 sammenkædede spin for en hvilken som helst indsats
Hi Roller-spillet har en tilbagebetaling på hele 99 % og aktiverer Graveyard Bonus og Super Graveyard Bonus, der lader spilleren øge alle frispingevinster i slutningen af frispinrunden.

Den forventede tilbagebetaling for den bedste strategi i dette spil er 96 %.
Ved den bedste strategi er den forventede tilbagebetaling for dette spil 99 %, når Hi Roller-spillet spilles.
Denne teoretiske tilbagebetaling repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.