Bon Bomb LuxPots

INTRODUKTION

RTP: 94.5, bonus buy: 94.51- 94.57%

Bonbombe LuxPots™/Bon Bomb™ LuxPots™ er en lækker og dejlig spillemaskine med slikbomber, som giver dig nogle lækre gevinster. Denne spillemaskine med et slik-tema giver dig en sjov blanding af Megaways, features og klæbende symboler!

Trin 1:Kom i gang

1. Tryk på INDSATS-knappen for at øge eller sænke SAMLET INDSATS-beløbet. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på "SPIN" for at starte dit spil.
  3. Der er en Autospil-funktion i spillemaskinen, der starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospin-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2:Sådan spiller du

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet. Mellemrumstasten kan også bruges til at starte et spil.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • En gevinst forekommer, når fortløbende symboler matcher uanset højde fra venstre mod højre med start på hjulet længst til venstre, og som former en sekvens med 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4 eller 5 matchende symboler.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • 4 eller flere synlige BONUS Scatter-symboler udløser Gratis Spil-featuren fra hovedspillet.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over hjul 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ er under licens fra Big Time Gaming.

LuxPots™ Slikbomber

• Slikbomben er et scatter-symbol, og 3 eller flere slikbombe-symboler hvor som helst på hjulene vil tildele en kontant gevinst.
  • 13 Slikbomber i en runde er maksimum og tildeler toppræmien.
  • Slikbomber kan forekomme på ethvert hjul og op til 7 på det samme hjul.
  • Kun det højeste betalende antal af Slikbombe-symboler vil udbetales.
  • Slikbomberne har en separat udbetalingstabel, og symbol-udbetalingerne udregnes ved at gange med den samlede indsats
  • Bomber indsamles, indtil en symbol-strøm er slut og udbetales sidst i et spin, efter enhver anden gevinst.

Gratis Spil

• Gratis Spil udløses med 4, 5 eller 6 scatter-symboler.
  • 4 scatter-symboler tildeler 12 spins, 5 scatter-symboler tildeler 17 spins, og 6 Scatter-symboler tildeler 22 spins.
  • Under Gratis Spil klæber Slikbomberne sig mellem spins, så længe der lander nye bomber. Når der ikke lander flere nye bomber, bliver de udbetalt i overensstemmelse med den aktuelle udbetalingstabel.
  • Under Gratis Spil kan bomberne være påført en multiplikator. Multiplikatorerne kan være x2, x3, x4 eller x5.
  • For at aktivere multiplikatoren skal der være mindst 3 bomber til stede. Multiplikatoren ganger slikbombe-udbetalingstabellen og ganger også gevinsten for det spin.
  • Hvis der indsamles flere multiplikatorer inden for samme bombeindsamlingsrunde, lægges de sammen.
  • 1 Gratis spil-scatter tildeler 1 ekstra spin.

Gratis Spil bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når den er aktiveret, spinner hjulene og garanterer et antal Scatter-symboler på de hjul, som spilleren har valgt, hvilket aktiverer Gratis Spil-bonussen.

Autospil

• Der er en Autospil-funktion i spillemaskinen, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over mådegevinster.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren foreviser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Seneste opdatering: 20-07-2022