Dead Canary

PRÆMIE

REEL AREA

Et 3-4-3-4-3-4-område på tromlen, der begynder som et 3-3-2-2-1-1-område med tre rækker blokeret af barrierer.

Vinderkombinationer eksploderer og skaber plads, så nye symboler kan lande. Når det vindende symbol eksploderer, vil de resterende symboler falde ned og dreje til venstre, før de nye symboler lander.

En af de blokerede rækker vil blive åbnet, når du har vundet, når en xBomb eksploderer ved siden af barrieren, eller når Wild Mining-funktionen udløses.

Multiplikatorerne i de nederste positioner tildeles, når en barriere fjernes, og symbolet ødelægges, eller hvis der ligger et Scatter-symbol under den fjernede barriere.

WILD MINING

Wild Mining udløses i hovedspillet, hvis der ingen vinderkombinationer er, og hvis 3, 4 eller 5 vindende symboler af samme slags former en diagonal linje.

Symbolerne der udløser funktionen forsvinder og danner et Wild-symbol i midten af linjen:
- 3 symboler udløser 1 Wild-bombe.
- 4 symboler udløser 2 Wild-bomber.
- 5 symboler udløser 3 Wild-bomber.

Wild-bomber, der eksploderer, øger vindermultiplikatoren med 1 for næste kollaps.

Alle andre symboler vil eksplodere undtagen xBomb-symboler. Hvis et Scatter-symbol sprænges væk, opstår det igen i en tilfældig position ved næste kollaps.

SCATTER

Scatter-symboler kan lande hvor som helst på tromlerne, men hvis de lander bagved barrieren, vil de ikke komme i spil, før blokeringen fjernes.

Scatter-symboler bliver på deres pladser og forbliver der under Canary Freespins, med mindre et Scatter-symbol lander på bankboksens plads. I så fald vil det blive skubbet over på en ledig plads nær midten.

Der findes to typer Scatter-symboler:
- Guldbur-Scatter-symbol
- Sølvbur-Scatter-symbol

Tre Scatter-symboler af hvilken som helst slags vil udløse Canary Freespins.

xBOMB WILD MULTIPLIER

Et xBomb Wild-symbol kan stå i stedet for ethvert symbol bortset fra Scatter-symboler.

En xBomb sprænger symbolerne ved siden af sig i luften i et krydsmønster, Scatter-symboler og andre xBombs undtaget, og vil øge vindermultiplikatoren med 1 for næste kollaps.

Alle xBombs vil eksplodere før næste kollaps.

xBET

For 40 % ekstra kan spilleren sikre sig et Scatter-symbol og låse den første barriere op.

Udbetalingen for hvert symbol påvirkes ikke.

CANARY FREESPINS

Tre Scatter-symboler af enhver slags udløser Canary Freespins. Tromleområdet bliver til et 4-3-4-3-4-3-4, hvor de fire bankbokse i hjørnerne er låst.

De fire bankbokse er låst under freespins men indsamler stadig mønter og multiplikatorer fra tre omkringliggende pladser. Bankboksene kan åbnes af eksploderende xBomb. Når en bankboks åbnes, vil alt, der er samlet i den, blive tildelt som gevinster ved bonusrundens afslutning.

Scatter-symboler starter med 1x og kan indsamle mønter, multiplikatorer, opgraderinger, rotte- og dværge forbedringer.
- Sølvbur-Scatter-symbol: Indsamler i et x-mønster 1 position fra dets plads.
- Guldbur-Scatter-symbol: Indsamler i et x-mønster fra hele rækken.

Alle møntværdier har deres egen værdi ganget med den aktive indsats.

Scatter-symboler og bankbokse stopper med at indsamle efter 65000x.

Scatter-symbolet længst til venstre er det første til at indsamle.

Scatter-symbolerne har 3 hit-point fra starten af, og de indsamlede gevinster tildeles kun, hvis fuglen dør.

xBombs og gas får Scatter-symboler til at miste et hit-point. Når fuglen dør, vil det efterfølgende genopstå i sit bur.

Canary Freespins begynder med 3 drej, og xBombs stiller tælleren tilbage på 3.

Scatter-symboler placeres tilfældigt efter ethvert bonuskøb.

Møntværdier

Når mønter indsamles, vil deres værdi blive føjet til det Scatter-symbol, som indsamlede det.

Bombe

Bomber eksploderer og påvirker de omkringliggende pladser i et x-mønster. Eksplosionen fjerner et hit-point fra Scatter-symboler og åbner bankboksene. Bomber stiller tælleren tilbage på 3.

Multiplikatorer

Kan fordoble eller tredoble indsamlede værdier fra Scatter-symboler og bankbokse.

Gas

Gas påvirker alle fugle ved siden af gassymbolet og reducerer hit-point-tælleren for Scatter-symboler med 1.

Dværg

Dværgsymbolet kan samles op af et Scatter-symbol. Når et Scatter-symbol først er indsamlet, bliver det ved med at indsamle, og for hvert drej indsamler det fra alle de øvrige Scatter-symboler, indtil dværgen dør. Tilføjer 1 hit-point til det berørte Scatter-symbol. Når dværgen dør, vil en fugl genopstå i sit bur.

Dværgen samler ind i et mønster, der gengiver formen på den fugl, den opstod af.

Rotte

Rottesymbolet kan samles op af et Scatter-symbol. Når et Scatter-symbol først er indsamlet, bliver det ved med at udbetale, og dets indsamlede værdi deles med de øvrige Scatter-symboler, indtil rotten dør. Tilføjer 1 hit-point til det berørte Scatter-symbol. Når en rotte dør, vil en fugl genopstå i sit bur.

Rotten samler ind i et mønster, der gengiver formen på den fugt, den opstod af.

Bankboks

Bankboksen kan åbnes af en eksploderende xBomb. Når en bankboks åbnes, vil alt det, som er samlet sammen i den, blive til gevinster, som uddeles ved bonustilstandens afslutning.

Opgradering

Opgrader Scatters fra sølvbure til Scatters fra guldbure. Tilføjer 1 hit-point til de berørte Scatter-symboler.

HAPPY WIFE, HAPPY LIFE

Spillets maksimale udbetaling er 65.000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, så afsluttes spillerunden, og 65.000 gange basisindsatsen tildeles.

36-1728 MÅDER AT VINDE

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Dead Canary er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xBomb Wild Multiplier

- Canary Freespins

- xBet

- Wild Mining

- Happy Wife, Happy Life

• En 6-hjuls, 3-3-2-2-1-1 række opsætning, der kan gå til 3-4-3-4-3-4 række opsætning.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,02 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for xBet er 96,33 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Canary Freespins-funktionskøb er 96,30 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Golden Scatter Canary Freespins-funktionskøb er 96,37 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,39 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 65000 gange indsatsen (1:7000000 runder).
  • The theoretical return to the player for Norsk Tipping is -3%.
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 29-08-2023