Winfall in Paradise

Velkommen til Winfall in Paradise!

OM SPILLET

Winfall in Paradiseer et 5x4 spil med 20 faste linjer med 3 hovedfunktioner og en free spins bonus. Logosymbolet erstatter alle symboler undtagen skildpadden, lava og hjulsymboler.

Logosymbolet vises på alle hjul og kan placeres på skærmen ved VIND - SYMBOL OPGRADERING eller BØLGE - TILFÆLDIG WILD-FUNKTIONER.

VEDVARENDE LAVANIVEAU FUNKTION

Der er kun lavasymboler på hjul 5, som tilfældigt vises som Hjulsymbolet. Dette kan forekomme i enten basisspillet eller i free spins og bestemmes tilfældigt i begyndelsen af spinet. Lava-niveauet, der med mellemrum vises i vulkanen til venstre for hjulene samt numerisk for bunden af vulkanen, angiver, hvor sandsynligt Hjulsymbolet vil erstatte Lava-symbolet på hjul 5. Sandsynligheden for at Lava-symbolet erstattes af Hjulsymbol varierer fra 5% til 100% og repræsenteres proportionalt. Sandsynligheden vises i bunden af vulkanens højre side og repræsenteres også af laveniveauet. Når Lava-symbolet vises på hjul 5, øges denne sandsynlighed og Lavaniveauet med 5%. Når Hjulet vises, udløses hjulfunktionen, og lavaniveauet nulstilles til et tilfældigt startniveau mellem 5% og 15%.

HJUL FUNKTION

HJULFUNKTIONEN udløses straks, når Hjulsymbolet vises i spilleområdet på hjul 5. Hjulet på hjul 5 vokser til at vise 3 bonusfunktioner i forskellige kombinationer, som kan blive tildelt. Mulige præmier er: Vulkanen - Persistent Vind det Igen Funktion, Bølge - Tilfældig Wild Funktion, Symbol Opgradering Funktion og alle mulige kombinationer af disse 3 funktioner, der vises sammen. Den del af hjulet, der tildeler alle 3 funktioner, er kun tilgængelig under free spins. Når flere funktioner tildeles, herunder:

Vinden - Symbol Opgradering Funktion, vil den blive tildelt først.
Bølgen - Tilfældig Wild Funktion, hvis den tildeles, vil den blive spillet før funktionen Vulkanen - Persistent Vind det Igen.
Vulkanen - Vedvarende Vind det Igen-funktionen, når den vises med Vind - Symbol Opgradering Funktion og/eller

VULKANEN - VEDVARENDE VIND DET IGEN

Værdien for Nulstilling for Vulkanen - Vedvarende Vind det Igen Funktionen er lig med minimumsindsatsen. Hvis antallet, der i løbet af et basisspil spin eller i et free spin tildelt af basisspillet, overstiger det samlede beløb fra et enkelt spin det nuværende beløb for Vulkanen - Vedvarende Vind det Igen Funktion, forhøjes det Vedvarende Vind det Igen-beløb til det nuværende single spin-beløb. Når den tildeles fra basisspillet eller fra et free spin, der blev tildelt i et basisspil, nulstilles værdien.

VIND - SYMBOL OPGRADERING FUNKTION

Hovedspillet har en tilgængelig tilstand kaldet encore. Dette ændrer de sidste to tabende pladser på hovedspillets sti til respin-positioner. I slutningen af hovedspillets spin får spillerne et ekstra respin gratis, hvis de nåede en af disse encore respin positioner. I løbet af dette respin holdes de nuværende free spins stipositioner, hvilket gør det meget lettere for spilleren ikke kun at vinde free spins, men at vinde et større antal free spins. Encore øger frekvenserne af free spins til mere end det dobbelte af standardspil uden encore. Hvis spilleren lander på den første encore-position, og deres respin flyttede dem op ad stien til den næste encore-position, får de stadig yderligere et respin på deres nye stiposition. Encore øger spillerens indsats med 50% for at tillade den meget forbedrede funktionsfrekvens. Når det tildeles, vælges et symbol tilfældigt fra listen med stigende værdi:
Dronning, Konge, Es, Krog, Vind, Bølge, Vulkan, Pige eller Logo/Wild.
Alle Ti, Knægt og Hjulet samt alle symboler med lavere værdi fra listen, opgraderes til det tilfældigt valgte symbol.

For eksempel, hvis det valgte symbol er Konge, bliver alle Ti, Knægt, Dronning og Hjulet til Konger.

Hvis Bølge - Tilfældig Wild Funktion også er tildelt, udregnes gevinster først bagefter.

Derudover vil to wilds blive tilføjet til hjulene

BØLGE - TILFÆLDIG WILD FUNKTION

Når tildelt vil mellem 2 og 20 Logo/Wild blive tilføjet til spilområdet. Prioritet gives til de første tre hjul og til at mindst 2 af de første 3 hjul vises på samme række.

FREE SPINS FUNKTION MED STIGENDE GARANTEREDE MINIMUM SPIN

Skildpadde-symbolet vises på hjul 1, 3 og 5 giver 7 free spins. Spillede linjer og indsatsen er de samme som det oprindelige basisspil spin. Skildpadde-symbolet vises på hjul 1, 3 og 5 under free spins, giver 7 yderligere spins op til maksimalt 35 free spins. Enhver forekomst af Skildpadde-symbolet på hjul 1, 3 og 5 efter at 35 free spins er blevet tildelt, vil give kredit svarende til 10 x indsatsen. Den oprindelige værdi for GARANTEREDE MINIMUM SPIN er den aktuelle indsats.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje-gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

• Når free spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten for det spin, som aktiverende free spins.

• Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de enkelte gevinster i samlingen under free spins fra det, der vises på skærmen med den samlede gevinst. Siden med den samlede gevinst viser den afsluttende afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Skift spilhastighed, lydstyrke tænd/sluk og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil (hvis tilgængelig) - Giver spilleren adgang til panelet for Autospil for at vælge mængden af autospil og grænser.

• Gevinster – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Kredit – Viser spillernes saldo.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.2%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra det afbrudte spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 3, dateret 06/08/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Seneste opdatering: 04-10-2021