Prized Pets

Velkommen til Prized Pets videospilleautomaten signaturfunktionen GIGABLOX™, Chomp Chomp Wild Bonus, Free Spins og en Puljebonus.

OM SPILLET

Prized Pets er en 6x4 videospilleautomat med 25 gevinstlinjer og en tilfældig Wild bonus og en Puljebonus.

GIGABLOX™

Spillet har de populære GIGABLOX™-hjul, hvor mellem 2 og 6 hjul ved hvert spin kan smelte sammen til et kolossalt GIGABLOX™-hjul. GIGABLOX™ er overdimensionerede symboler, der fungerer som individuelle symboler i formationer fra 2x2 til 6x6. Kun den synlige del af symbolet kan være en del af en gevinst. Alle symboler kan lande som en GIGABLOX™.

WILD SYMBOL

Wilds erstatter alle symboler bortset fra Scatter.

SCATTER SYMBOL

Ram 5 eller flere Scatter symboler for at udløse Free Spins-bonussen.

Hvert Scatter symbol giver 1 free spin.

Scatter symboler er tilgængelige i basisspillet og Free Spins.

CHOMP CHOMP WILD BONUS

Hold øje med et af de dyrebare kæledyr, der dukker op på skærmen under et hjulspin. Hvis bonussen tildeles ved slutningen af et hjulspin, vil dyrefodersymbolet for det dyrebare kæledyr blive Wild. Dette inkluderer GIGABLOX™ symboler. Det dyrebare kæledyr og dets tilsvarende dyrefoder er:

Hund=Hundeskål med madsymbol

Kat=fiskesymbol

Fugl=solsikkefrøsymbol

Kanin=gulerodssymbol

Chomp Chomp Wild bonus er tilgængelig i basisspillet og Free Spins.

FREE SPINS

Ram 5 eller flere Scatter symboler i basisspillet og Free Spins Bonus udløses. For hver Scatter tildeles 1 Free Spin

Scatters er også tilgængelige i Free Spins og for hver scatter, der lander under bonussen, tildeles 1 ekstra spin.

Free Spins indeholder flere GIGABLOX™ og flere CHOMP CHOMP WILDS.

Free Spins spilles med de samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.

PULJEBEN

Single 1x1-symboler kan lande med overlappende ben. Benene overføres til Puljeskålen. For hvert ben-mærke er der en chance for at udløse Puljebonussen.

PULJEBONUS

Bonussen udløses tilfældigt af Puljebenene. 12 Puljetrofæer er skjult i starten af bonussen. Når de er valgt, vil et trofæ blive afsløret og flyttet til præmiehylden. Kun 1 præmie kan uddeles.

Præmiepuljen tildeles, når 3 matchende trofæer er valgt.

· Grande=5000x indsats

· Kæmpe=1000x indsats

· Mindre=200x indsats

· Mini=30x indsats

SÅDAN SPILLER MAN

Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 på linje, 4 på linje, 5 på linje og 6 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

Det ovenstående inkluderer ikke Scattere, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.

Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

SPILMENU

Klik på menuikonet for at åbne flere indstillinger.

Luk – Lukker menuen.

Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

Spilleregler – Åbner spillets regler.

Hjem – Afslutter spillet og går til startsiden.

SPILPANEL

+ og - Indsats-knap – Øger eller sænker den aktuelle indsats. (Kun desktop)

Indsats – Viser den aktuelle indsats.

Saldo – Viser spillernes saldo.

Samlet Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

Spin-knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stop-knappen stopper hjulene med det samme.

Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil-knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Autospil-indstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session.

Lyde – Tænder eller slukker for lyden.

Turbo-tilstand – Slår turbo-tilstand til eller fra.

(Nogle funktioner og indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion).

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

Den maksimale registrerede gevinst er x5223 indsats, og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.

Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 03/05/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

SPILS ORDLISTE

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
MINI MINI
MINOR MINDRE
MAJOR KÆMPE
GRAND GRANDE

Seneste opdatering: 19-08-2022