Ugliest Catch

Gevinstoversigt

REEL AREA

Opsætning med 5x5 tromler med flere låste positioner. Hver gang en Scatter kommer fem, åbner den sin tromles låste positioner.

Kun de åbnede positioner er aktive symboler.

ENHANCER CELLS

Øverst og nederst på hver tromle er der en låst enhancer-celleposition.

Når disse åbnes, kan de gemme på Fisherman Wild, Big Berta, xWays eller andre normalt betalende symboler.

xWays kan kun dukke op på låste positioner.

xWays-symboler forvandles til et almindeligt udbetalende symbol. Det afslører et symbol på 2-4 symboler af samme slags og øger antallet af gevinstmåder.

FISH TROPHY & BIG BERTA

Fish Trophy- og Big Berta-symbolerne har en tilfældig multiplikatorværdi, som kan vindes under Kill N' Grill Wild Fishing-funktionen i enhver tilstand.

Mulige værdier for Fish Trophy er: 2x, 5x, 25x, 100x, 250x, 1000x, 5000x.

Mulige værdier for Big Berta er: 100x, 250x, 1000x, 5000x.

KILL N' GRILL WILD FISHING

I grundspillet udløses funktionen ved at få en gylden Fisherman Wild i de åbnede enhancer-celler.

I enhver Freespin-tilstand udløses funktionen af en Fisherman Wild på en vilkårlig åben tromleposition.

Når funktionen er aktiv tilføjes multiplikatorværdier fra indsamlede Fish Trophy-symboler og ganges derefter med indsatsen, hvilket yderligere øger symboludbetalingen, hvis der er en sådan.

LUNKER SPINS - HAWG SPINS - HONEY HOLE SPINS

Hvis du får 3 Scatters, udløses Lunker Spins med 6 åbne enhancer-celler, hvilket giver i 8 Freespins.

Hvis du får 4 Scatters, udløses Hwag Spins med 8 åbne enhancer-celler, hvilket giver i 9 Freespins.

Hvis du får 5 Scatters, udløses Honey Hole med 10 åbne enhancer-celler, hvilket giver i 10 Freespins.

Hvis du får 1 ekstra Scatter i Lunker eller Hawg Spins, åbner du 2 enhancer-celler og får 1 ekstra freespin.

Troll Level

Troll Levels (2x, 3x, 10x) kan kun opnås under Freespin. Troll Level-trin stiger for hver 4. Fishman Wild, der indsamles, og der tildeles +2 spins.

Ud over Kill N' Grill Wild Fishing-funktionerne i hovedspillet multipliceres de indsamlede Fish Trophy-værdier også med Troll Level i Freespin.

BOOSTED xBET

Til en pris på 75 % ekstra garanteres spilleren et Scatter-symbol på det andet hjul.

Dette gælder ikke for bonustilstande.

Udbetalingen for hvert symbol påvirkes ikke.

KISS MY GO-TO-HELL

Spillets maksimale udbetaling er 50000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, så afsluttes spillerunden, og 50000 gange basisindsatsen tildeles.

243 MÅDER AT VINDE PÅ

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Ugliest Catch er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- Enhancer Cells

- Fish Trophy

- Kill n' Grill Wild Fishing

- Big Berta

- Boosted xBet

- Lunker Spins

- Hawg Spins

- Honey Hole Spins

- Kiss my Go-to-Hell

• En 5-hjulet spillemaskine med en 3-3-3-3-3 rækkeopsætning, som kan udvide sig til 5-5-5-5-5.
  • 243 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Maksimalt simuleret antal tildelte Lunker Spins: 14.
  • Maksimalt simuleret antal tildelte Hawg Spins: 15.
  • Maksimalt simuleret antal tildelte Honey Hole Spins: 16.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,11 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Boosted xBet er 96,11 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lunker Spins-funktionskøb er 96,44 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Hawg Spins-funktionskøb er 96,22 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Honey Hole-funktionskøb er 96,34 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,36 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 50000 gange indsatsen (1:20000000 runder).
  • Funktioner og spinresultater påvirker hinanden i en spilrunde.
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 06-12-2023